Auto Portal - ZNAČENJE TÜV CERTIFIKATA KOD NAPLATAKA
ZNAČENJE TÜV CERTIFIKATA KOD NAPLATAKA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 26 Studeni 2010

Image

Zanima me koje je značenje TÜV certifikata kod naplatka? Hvala i lijepi pozdrav,

M.K.

TÜV je kratica od Technischer Überwachungsverein (njem. udruga za tehnički nadzor), a pečat TÜV je jamstvo kvalitete u dimenzijskom i tehnološkom smislu. U sebi sadrži i sve elemente standarda kvalitete ISO9001. Na njemačko tržište ne može doći niti jedan proizvod, koji nije prethodno testiran te dobio TÜV certifikat. Proizvod koji ga, ima zasigurno zadovoljava standarde ostalih tržišta, poput našeg. To je iznimno važno kod dijelova za automobil, posebice za naplatke. Na tržištu ima dosta dijelova neprovjerene i loše kvalitete (najčešće kineskih), koji su iznimno opasni u vožnji te bez TÜV certifikata ne kupujte naplatke, bez obzira koliko su lijepi i jeftini.Treba biti oprezan, jer se TÜV certifikat može falsificirati, pa treba detaljno provjeriti dokumentaciju proizvoda i njegovo podrijetlo.

dr. Željko Marušić

Zadnja Promjena ( Petak, 26 Studeni 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL