Auto Portal - SPECIJALNA SERIJA CITROËN C4 PICASSO I GRAND C4 PICASSO SPACE
SPECIJALNA SERIJA CITROËN C4 PICASSO I GRAND C4 PICASSO SPACE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 27 Studeni 2010

Image

Citroën je odlučio obogatiti ponudu redizajniranih modela Citroën C4 Picasso i Citroën Grand C4 Picasso lansirajući na hrvatsko tržište specijalnu seriju SPACE koja kupcima nudi iznimno bogato opremljene modele po atraktivnoj cijeni. Specijalna serija Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso SPACE lansira se na hrvatsko tržište od prosinca 2010. godine. U ponudi je s dva benzinska VTi 120 i THP 155 motora i dva dizelska HDi 110 i HDi 150 motora. Citroën C4 Picasso SPACE u prodaji je s cijenom već od 133.900 kn, a Citroën Grand C4 Picasso s cijenom već od 141.900 kn.

Image
Redizajnirani Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso u specijalnoj verziji SPACE po povoljnoj cijeni

Specijalna serija SPACE u svojoj iznimno bogatoj serijskoj opremi ima ABS, REF, AFU, ASR, ESP, 6 zračnih jastuka, automatski dvozonski klima uređaj, radio CD MP3 sa 6 zvučnika s komandama na upravljaču, regulator/limitator brzine, naplatke od lagane legure 16“, progresivni servo upravljač, putno računalo, električne i grijane vanjske retrovizore, akustično i atermičko vjetrobransko staklo, automatsku električnu parkirnu kočnicu, električne podizače prednjih i stražnjih stakala, sjedalo vozača i suvozača podesivo po visini, upravljač presvučen kožom podesiv po visini i dubini, Isofix sustav na suvozačevom sjedalu i na stražnjim sjedalima, LED dnevna svjetla, ogledalo za nadzor djece, prednje srednje naslone za ruke, sjenila za sunce u 2. redu, svjetla za maglu, utičnicu 12 V sprijeda i straga, zaključavanje stražnjih vrata na prednjoj konzoli, pomoć pri parkiranju straga, Paket Kromirani look, Paket look, automatsko paljenje svjetala i automatske brisače, avio preklopljive stoliće na poleđini prednjih sjedala i dr.

Image

Redizajnirani Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso, koji pružaju iznimnu osvijetljenost zahvaljujući velikom panoramskom vjetrobranskom staklu, na prednjem i stražnjem dijelu vozila imaju novi logotip Marke i novi svjetlosni potpis s LED svjetlima, vidljiv danju kao i noću, ugrađena u prednji odbojnik ispod svjetala.

(dvk)

Zadnja Promjena ( Petak, 26 Studeni 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL