Auto Portal - AKCIJA RAZVEDRITE SE, BOLJI DANI S CITROËNOM NASTAVLJA SE U PROSINCU
AKCIJA RAZVEDRITE SE, BOLJI DANI S CITROËNOM NASTAVLJA SE U PROSINCU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 01 Prosinac 2010

Image

Citroën je zbog velikog interesa kupaca odlučio tijekom prosinca produžiti atraktivnu prodajnu akciju 'Razvedrite se, počinju bolji dani u Citroënu!'. Prodajna akcija u kojoj Citroën nudi najbolje cijene svojih vozila, produljeno jamstvo na dar i kasko osiguranje gratis odnosi na ograničen broj vozila s isporukom odmah i traje od 1. do 31. prosinca 2010. godine.

Image

Citroën u ovoj akciji nudi najbolju cijenu za novi Citroën C3, Citroën C3 Picasso i Citroën C4 Picasso. Tako primjerice, novi Citroën C3 Adriatic, u prodaji je po atraktivnoj cijeni od 85.900 kn, a u bogatoj serijskoj opremi ima klima uređaj, radio CD MP3, metalik boju, 6 zračnih jastuka, ABS, REF+AFU, električni paket i dr.

Image

Citroën C3 Picasso s cijenom već od 99.900 kn, a u serijskoj opremi ima klima uređajem, radio CD MP3, ABS+REF+AFU, električni paket i dr. Citroën C4 Picasso s cijenom već od 118.900 kn, u serijskoj opremi ima klima uređaj, radio CD MP3 Pioneer, ABS+REF+AFU, 6 zračnih jastuka, električni paket i dr.

Image

Za vrijeme trajanja prodajne akcije svi kupci vozila Citroën C3, Citroën C3 Picasso i Citroën C4 Picasso dobivaju na dar produljeno jamstvo u trajanju od 36 mjeseci, od datuma prodaje vozila, te gratis kasko osiguranje.

(dvk)

Zadnja Promjena ( Utorak, 30 Studeni 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL