Auto Portal - PETROL I EURO-PETROL PRIPREMILI POSEBNU PONUDU
PETROL I EURO-PETROL PRIPREMILI POSEBNU PONUDU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 24 Prosinac 2010

Image

Kako bi nagradili vjernost svojih potrošača, Petrol Hrvatska i Euro-Petrol pripremili su posebnu ponudu. Kupnjom goriva i ostalih proizvoda iz asortimana robe široke potrošnje od 1. prosinca 2010. do 6. travnja 2011., kupci će ostvarivati nagradne bodove kojima će im biti omogućena kupnja vrhunske opreme Diadora Gold Collection uz popuste do 70 posto. Vozači osobnih automobila za svakih potrošenih 70 kuna ostvaruju 1 nagradni bod, dok vozači teretnih vozila 1 nagradni bod ostvaruju za svakih potrošenih 350 kuna na svim benzinskim postajama Petrola i Euro-Petrola diljem Hrvatske. Bodovi se prikupljaju na posebnoj bodovnoj kartici, a ispunjena kartica omogućuje kupnju kolekcije Diadora Gold Collection za sport i slobodno vrijeme po puno povoljnijim cijenama.

S jednom popunjenom karticom može se kupiti jedan artikl. Broj artikala koji se mogu kupiti po posebnim cijenama nije ograničen, a akcija traje do isteka zaliha. Zadnji dan za prikupljanje nagradnih bodova je 6. travnja 2011., dok se artikli po povoljnim cijenama mogu kupiti sve do 27. travnja 2011. ili do isteka zaliha. Petrol Hrvatska i Euro-Petrol u svojoj maloprodajnoj mreži imaju zajedno 78 benzinskih postaja lociranih na frekventnim lokacijama u gradovima i na autocestama na cijelom području Republike Hrvatske. Sve benzinske postaje vozačima nude najkvalitetnije naftne derivate, autoplin (LPG), širok izbor trgovačke robe, restorane, kafiće i autopraonice. Detaljnije informacije o svim Petrolovim i Euro-Petrolovim benzinskim postajama možete pronaći na internetskim adresama www.petrol.hr i www.europetrol.hr.

(ij)

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 23 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL