Auto Portal - SPECIJALNA SERIJA CITROËN C5 NEW BUSINESS
SPECIJALNA SERIJA CITROËN C5 NEW BUSINESS PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 02 Prosinac 2010

Image

Ubrzo nakon lansiranja redizajniranog Citroën C5 na hrvatsko tržište, Citroën od prosinca obogaćuje svoju ponudu specijalnom serijom Citroën C5 NEW BUSINESS. Radi se o poslovnim modelima Citroën C5 namijenjenih tvrtkama te kupcima koji traže izvrsno opremljen model po atraktivnoj cijeni. Specijalna serija Citroën C5 NEW BUSINESS u ponudi je u limuzinskoj i Tourer izvedbi te s dizelskim 2.0 HDi 140 i 2.O HDi 160 BVA motorima. Citroën C5 New Business HDi 140 u limuzinskoj izvedbi u ponudi je s cijenom već od 187.900 kn, a Citroën C5 New Business HDi 160 u Tourer izvedbi s cijenom već od 197.900 kn.

Image

Specijalnu seriju Citroën C5 NEW BUSINESS krasi bogata oprema koja uključuje 6 zračnih jastuka, ESP + ASR, naplatke od lagane legure 18“, navigaciju MyWay i bluetooth, putno računalo, regulator/limitator brzine, audio sustav CD MP3 bituner, dvozonski automatski klima uređaj, Paket Svjetlost, Paket Senzor 1, upravljač presvučen kožom i podesiv po visini i dubini, LED dnevna svjetla, metalik boju, svjetla za maglu, automatsku električnu parkirnu kočnicu, električne i grijane preklopive retrovizore, akustično vjetrobransko staklo, sekvencijalne električne podizače prednjih i stražnjih stakala, sjedalo vozača i suvozača podesivo po visini, podešavanje lumbalnog dijela naslona sjedala vozača, prednji centralni naslon za ruke, središnji naslon za ruke straga, kromirane letvice na bočnim staklima i dr. citroën C5 NEW BUSINESS s motorom 2.0 HDi 140 u ponudi je s klasičnim ovjesom i ručnim mjenjačem sa 6 brzina, dok Citroën C5 NEW BUSINESS, u ponudi s motorom 2.0 HDi 160, dolazi s Hydractive III + ovjesom, automatskim mjenjačem sa 6 brzina i automatskom električnom parkirnom kočnicom.

(dvk)

Zadnja Promjena ( Srijeda, 01 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL