Auto Portal - NOVI AUDI A6 DONOSI MMI NAPREDAN SUSTAV
NOVI AUDI A6 DONOSI MMI NAPREDAN SUSTAV PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 05 Prosinac 2010

Image

Novi Audi A6 donosi kompleksan paket visoke tehnologija u klasi luksuznih vozila. Audi je redizajnirao svoj vodeći model u klasi luksuznih vozila, a na tržištu će se početi prodavati početkom 2011. godine. Uz novi i atraktivno izveden multimedijalni sustav, ova limuzina opremljena je inovativnim rješenjima na svim tehnološkim područjima. Novi Audi A6 napravljen je na bazi logičkog koncepta ergonomije, po čemu se razlikuje od ostalih modela marke. Klima uređaj s automatskim upravljanjem visoke učinkovitosti i najnovija generacija MMI radija u osnovnoj opremi; Audi u dodatnoj opremi nudi i head-up zaslon koji projicira važne informacije na vjetrobransko staklo. U dodatnoj opremi dostupan je i MMI operativni sustav sa sučeljem osjetljivim na dodir. To omogućuje upravljanje MMI sustavom za navigaciju plus s tvrdim diskom putem sučelja osjetljivog na dodir.

Image
MMI sustav za navigaciju plus blisko surađuje s drugim sustavima za pomoć i sigurnost u novom modelu Audi A6

Online usluge, razvijene kroz partnerstvo tvrtke Audi s dobavljačem usluge tvrtkom Google, omogućuje ovoj limuzini spajanje na internet putem Bluetooth telefona u automobilu. UMTS modul osigurava prikaz slika i informacija s Google Earth-a na zaslonu, te iste kombinira s navigacijskom rutom. WLAN hotspot omogućuje komuniciranje s mobilni terminalima u vozilu. Sa samog vrh hi-fi tehnologije dolazi sustav Bang & Olufsen Advanced Sound System.

Image
Online usluge razvijene su partnerstvom tvrtke Audi s dobavljačem usluge tvrtkom Google

MMI sustav za navigaciju plus blisko surađuje s drugim sustavima za pomoć i sigurnost u novom modelu A6. Šalje podatke o ruti kontrolnoj jedinici za prednja svjetla, automatski mjenjač i prilagodljivi regulator brzine s funkcijom stop & go (zaustavljanja i pokretanja motora). Tako tim sustavima omogućuje prepoznavanje složenih scenarija i pomaže vozaču. U mnogim situacijama, Audi sustav za zaštitu prije sudara pre sense može smanjiti broj nezgoda i ublažiti njihove posljedice, a u nekim slučajevima ih čak i spriječiti. Novi Audi aktivni sustav za zadržavanje u prometnom traku pomaže vozaču da A6 drži čvrsto na njegovoj putanji, a novi sustav za pomoć pri parkiranju oslobađa vozača zadatka okretanja upravljača prilikom bočnog parkiranja.

(dvk)

Još fotografija…

Image

Image

Image

Image

Image

Zadnja Promjena ( Petak, 03 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL