Auto Portal - MITSUBISHI VOZILA PO POVOLJNIM AKCIJSKIM CIJENAMA
MITSUBISHI VOZILA PO POVOLJNIM AKCIJSKIM CIJENAMA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 04 Prosinac 2010

Image

Mitsubishi je hrvatskom tržištu ponudio ograničenu količinu modela L200 i Pajero po posebnim uvjetima. U akciji tvrtke Eurorent s KBM leasingom i Basler osiguranjem, nudi se mogućnost kupnje Mitsubishi L200 i Pajero vozila financijskim leasingom na 60 mjeseci uz 25% učešća i kamatom od povoljnih 5,6% EKS. Kupcu se poklanja i polica auto osiguranja te polica kasko osiguranja za prvu godinu korištenja. Mitsubishi L200 u ovoj akciji dostupan je već od 199.000 kuna, a Mitsubishi Pajero od 411.000 kn s bogatim paketom opreme Instyle čime ovi automobili postaju jedni od najkonkurentnijih modela u segmentu. Kupcima je osiguran i 0-24 MAP Mitsubishi Assistace Paket pomoći, besplatan za prve tri godine. Ponuda se odnosi na ograničenu količinu vozila, a vrijedi do isteka raspoloživih zaliha. Sve podrobnije informacije dostupne su kod Mitsubishi ovlaštenih trgovaca u RH i na www.mitsubishi-motors.hr

(dvk)

Zadnja Promjena ( Petak, 03 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL