Auto Portal - ATRAKTIVNE KOMERCIJALNE AKCIJE U SERVISIMA CITROËN
ATRAKTIVNE KOMERCIJALNE AKCIJE U SERVISIMA CITROËN PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 05 Prosinac 2010

Image

Citroën nudi svojim kupcima atraktivne akcije kako bi vlasnici vozila Citroën pripremili svoje limene ljubimce za zimu. U prosincu je u ponudi komercijalna akcija 20% popusta na zimske gume Michelin i 15 % popusta na zimske gume Kleber i BF Goodrich. Alternativno, kupac može kupiti komplet zimskih guma na čeličnim naplatcima i ukrasnim poklopcima kotača uz 25 % popusta. Na taj način 4. kotač je besplatan. U tijeku je također i komercijalna akcija 'Dodatna oprema' u kojoj Citroën nudi 15 % popusta na svu originalnu dodatnu opremu (krovni nosači, nosači za skije, krovni sanduci, podni tepisi, presvlake sjedala itd.). Na snazi su i posebne akcijske cijene za prijenosne navigacijske uređaje Garmin, najpovoljnije na tržištu, za Nüvi 1300 AdriaRoute i Nüvi 1390 T Europe + AdriaRoute. Svi kupci, korisnici usluga u servisima Citroën, ostvaruju također i sljedeće prednosti: originalni rezervni dijelovi Citroën savršeno odgovaraju njihovom vozilu, originalni rezervni dijelovi Citroën imaju garanciju 1 godinu, djelatnici ovlaštenih servisa redovito su obučavani kako bi pružili najkvalitetniju uslugu, i na kraju, ovlašteni servisi Citroën raspolažu specijalnim alatima neophodnim za održavanje i popravke vozila Citroën.

(dvk)

Zadnja Promjena ( Petak, 03 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL