Auto Portal - OPEL AUTO WILL SERVIS
OPEL AUTO WILL SERVIS PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 05 Siječanj 2011
Image

Nedavno objavljeni prodajni rezultati za 2010. godinu, po kojima su Opel kao marka i Astra kao model, kao gotovo svakog mjeseca u posljednjih šest godina na vrhu domaćeg tržišta, uz tržišni udio od 12,17 posto, potvrdila je da automobili sa znakom munje na prednjoj maski nude najviše za uložen novac, ali i visoku kvalitetu postprodajnih i servisnih aktivnosti. Među najzaslužnijima za takve rezultate je tvrtka Auto Will, najvažniji pojedinačni distributer Opelovih vozila, koja ove godine slavi 40 godina postojanja.

Image

- Ovaj je jubilej potvrda našeg dugogodišnjeg rada u kojem su nam interesi kupaca uvijek bili na prvom mjestu. O tome posebno vodimo računa prilikom održavanja i servisiranja automobila, gdje uz kontinuirano usavršavanje stalno pratimo najviše servisne standarde našeg principala iz Rüsselsheima - naglašava Stjepan Will, vlasnik i doajen u ovome poslu, koji je nedavno dobio i nagradu za životno djelo.

(ij)

Još fotografija…

Image

Image

Image
Stjepan Will, vlasnik tvrtke Auto Will i servisno prodajnog salona automobila marke Opel

Zadnja Promjena ( Srijeda, 05 Siječanj 2011 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL