Auto Portal - AKCIJA LEXUS IS200d NIJE NEDOSTIŽAN
AKCIJA LEXUS IS200d NIJE NEDOSTIŽAN PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 14 Prosinac 2010

Image

Prestižna sportska limuzina Lexus IS u ograničenoj ponudi dostupan je po cijeni od 180.000 kn + PDV. Atributi na strani ovog Lexusovog modela su moćni 2,0 litreni turbo dizelski motor sa 150 KS i vrhunska serijska opremljenost u kojoj se ističu: putno računalo, automatski klima uređaj za vozača i suvozača, svjetla za maglu, 6-stupanjski ručni mjenjač, inovativni sigurnosni paket ( ABS, VSC, TRC, EPS…), USB ulaz, Bluetooth, radio MP3 sa 8 zvučnika i izmjenjivačem za 6CD-a s jedinstvenim ulazom, audio komande na upravljaču, upravljač i ručica mjenjača presvučeni kožom, sustav ulaska u vozilo i pokretanje automobila bez ključa…

(ij)

Image

Image

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 13 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL