Auto Portal - TKO JE KRIV DA JE ALONSO IZGUBIO TITULU SVJETSKOG PRVAKA 2010.
TKO JE KRIV DA JE ALONSO IZGUBIO TITULU SVJETSKOG PRVAKA 2010. PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 15 Prosinac 2010

Image

Prije zadnje utrke ovogodišnje sezone Formule 1 koja je održana u Abu Dhabiju nagađalo se tko ima najviše šanse za osvajanje titule najboljeg vozača. Mnogi su smatrali, a to su potvrđivale i kladionice, da najveću šansu za osvajanje titule ima Fernando Alonso, a s obzirom na velik broj kombinacija poretka direktnih rivala koje su odgovarale Alonsu, mnogi su ga vidjeli sigunim osvajaćem titule najboljeg vozača ovogodišnje F1 sezone. No, titulu je bez 'opaljenog metka' Alonso izgubio pasivnom, neagresivnom vožnjom, a tu je i odluka vodstva momčadi Ferrari koje ga je pozvalo u boks u najnepovoljnijem trenutku po nega – i titula je odletjela u naručje Vettela. Na kraju sezone postavljalo se pitanje tko je kriv što je Alonso ostao bez skoro sasvim sigurnog osvajanja titule prvaka F1.

Image

Tako smo i mi čitateljima postavili pitanje – ' Tko je kriv da je Alonso izgubio titulu Svjetskog prvaka praktički bez prave borbe na VN Abu Dhabi?' Čak 36,9 posto čitatelja smatra da je za izgubljenu titulu kriva momčad Ferrarija, a nešto manje, 26,6 posto, smatra da su podjednako krivi Alonso i momčad Ferrarija. Da je Alonso sam sebi kriv smatra 17,9 posto čitatelja. Zanimljivo je da skoro jednak broj, njih 15,5 posto, smatra da nitko nije kriv i da se tako jednostavno desilo. Tek malen broj, njih 3,1 posto, smatra da u toj situaciji Alonso ionako nije ni imao šanse osvojiti titulu.

(ij)

Zadnja Promjena ( Utorak, 14 Prosinac 2010 )
 
Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL