Auto Portal - SEKSI KALENDAR AUTO KLUBA ZA 2011.
SEKSI KALENDAR AUTO KLUBA ZA 2011. PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 20 Prosinac 2010

Image

Spektakularnim partijem u zagrebačkom lounge baru People’s hrvatski automobilski časopis i najčitaniji muški magazin u Hrvatskoj predstavio je 17. prosinca luksuzno izdanje svog već tradicionalnog kalendara s ljepoticama. Riječ je o kalendaru megaformata 40 x 60 centimatara, čije stranice krase fotografije triju atraktivnih djevojaka – Lorene Kovač (20), Ree Matas (24) i Ines Španje (26), odjevenih tek u izazovno donje rublje te oktanske zvijeri, džentlmenski povučene u drugi plan (Bentley GT Continental SS, Maserati GranTurismo i Porsche 911 Turbo). Fotografije potpisuju Viktor Drago i Goran Matijašec, a svega 3000 primjeraka luksuznog kalendara naći će u prodaji već u utorak, 21. prosinca na benzinskim crpkama Petrola i Europetrola po promotivnoj cijeni od 39,90 kuna.

Fotografija s promocije: Elvir Tabaković
Fotografije na kalendaru: Viktor Drago i Goran Matijašec

Još fotografija…

Image
Auto klub – naslovna stranica kalendara za 2011.

Image
Rea Matas

Image
Ines Španja

Image
Lorena Kovač

Pogledajte i tri videa sa snimanja kalendara:Zadnja Promjena ( Nedjelja, 19 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL