Auto Portal - ISPLATI LI SE LAND ROVER DISCOVERY 3 TDV6 IZ 2005. ZA 18.000 EURA
ISPLATI LI SE LAND ROVER DISCOVERY 3 TDV6 IZ 2005. ZA 18.000 EURA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 21 Prosinac 2010

Image

Cijenjeni prof. Marušiću svakodnevni sam čitatelj Autoportala, ali nisam naišao na konkretne podatke niti recenzije vezane uz navedeni Land Rover Discovery 3. Zanima me vaše mišljene jer mi se ukazala prilika za kupiti 2005. godine proizvodnje, sa 117.000 km, za 18.000 eura. Motor je 2.7 d sa 140 kW. Zahvaljujem Vam na odgovoru i sve najbolje povodom blagdana!

Land Rover Disccovery 3 je klasičan terenac osrednje kvalitete i pouzdanosti. PSA-Fordov common-rail turbodizelaš 2.7 V6 24V je vrlo dobarm ali treba biti vrlo oprezan, jer je važno procijeniti koiliko je kilometraža vjerodostojna (nije isključeno da je vraćena) i kako je konkretan model vožen. Najvažnije je da nije često vožen u terenskim uvjetima te kako je održavan. Savjetujemo da ga odvojeno pregledate kod stručnjaka za podvozje, a odvojeno kod specijaliste za dizelske motore. A najvažnije od svega: uskoro počinje 2011. i taj model će biti šestogodišnjak te ne biste trebali platiti više od 14.000 eura. Bez brige, nitko sadašnjem vlasniku neće ponuditi više. Na vašem mjestu bih razmislio o kupnji Toyote Land Cruiser 3.0 D-4D. Za 18.000 km možete kupiti petogodišnji primjerak u vrlo dobrom stanju, a to je, bez dvojbe, bolja opcija.

dr. Željko Marušić

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 20 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL