Auto Portal - UZ AUTOPORTAL U NOVU 2011.
UZ AUTOPORTAL U NOVU 2011. PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 29 Prosinac 2010

Image

Drage naše čitateljice i čitatelji!

Dovezli smo se eto i na sam kraj ove 2011. godine. Kao i svaka 'stara' godina na izmaku donijela je svima nama loših, ali i dobrih trenutaka. Jednostavno jedno bez drugoga ne može, ali se ipak nadamo da su svi imali više dobrih trenutaka.

Zajedno s Vama postigli smo u ovoj godini lijepe poslovne rezultate. Od početka godine koja je na odlasku obarali smo vlastite rekorde posjećenosti iz mjeseca u mjesec, te smo zabilježili rast u recesijskoj 2010. godini od oko 80 posto. Postali smo najposjećeniji samostalni specijalizirani internetski autoportal u Hrvatskoj. U prosjeku objavljujemo čak 11 novih članaka dnevno, što ne nudi nijedan autoportal u svijetu. Brzi smo u objavljivanju noviteta, prvi i brži ne samo od domaće konkurencije, već smo aktualniji i brži i od velikog broja sličnih autoportala na Internetu u svijetu.

Premda nemamo još konačne statističke rezultate, ovu godinu ćemo završiti još jednim rekordom u nizu. Dakle i ovaj posljednji mjesec u 2010. godini imamo rekordnu posjećenost. Da smo na dobrom putu pokazatelj je visok rast čitanosti www.autoportal.hr pa se nadamo da ćemo biti još bolji u 2011. godini, a čitateljicama i čitateljima želimo sve najbolje u 2011. i da im se ostvari barem velik broj želja, ako već ne mogu sve.

SRETNA NOVA GODINA!

Redakcija www.autoportal.hr

P.S. Ako ste mislili da idemo na praznike, prevarili ste se. Najnovije automobilske vijesti iz zemlje i svijeta možete redovito čitati od 1.1.2011. godine, redovito svakog dana - i po tome smo jedinstveni! Uživajte i sretnoi!

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 02 Siječanj 2011 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL