Auto Portal - VOLKSWAGEN NEW BEETLE LIMO
VOLKSWAGEN NEW BEETLE LIMO PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 29 Prosinac 2010

Image

Iz SAD-a, a otkuda drugdje, došla je vijest o još jednoj preradi serijskog automobila u produženu limuzinu. Ovaj put prerađena je nova VW Buba koja je značajno produžena dodavanjem još po jednih vrata na boku, te središnji dio koji nema vrata. U odnosu na serijski Beetle duži je međuosovinski razmak, dok su prevjesi karoserije sprijeda i straga ostali isti. Produžena VW New Beetle Limousine ima unutrašnjost uređenu za američko poimanje vrhunskog luksuznog prijevoza VIP osoba, te je uz kožna sjedala putnicima na raspolaganju najmodernija zabaljačka elektronika i minibar. Zanimljivo u ovoj preradi je to da je zadržan originalan VW 2,0-litreni četverocilindrični motor u kombinaciji s automatskim mjenjačem sa četiri stupnja prijenosa. Produžena VW New Beetle Limousine je unikatni primjerak koji se na eBayu prodaje po cijeni od 45.000 dolara.

(dvk)

Još fotografija...

Image

Image

Image

Image

Zadnja Promjena ( Utorak, 28 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL