Auto Portal - CITROËN SPONZORIRA MUŠKI ODBOJKAŠKI KLUB ZAGREB
CITROËN SPONZORIRA MUŠKI ODBOJKAŠKI KLUB ZAGREB PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 08 Siječanj 2011

Image

Citroen se odlučio uključiti u motiviranje mladih generacija u bavljenje sportom te uljepšati Novu 2011. godinu Muškom odbojkaškom klubu Zagreb i pokloniti im novi Citroen Jumper HDi 160. Muški odbojkaški klub Zagreb (MOK Zagreb) će Citroen Jumper koristiti za potrebe škole odbojke i mlade dobne kategorije MOK Zagreba (mladi kadeti, kadeti i juniori), koje nastupaju na regionalnom i državnom prvenstvu. Također, radi velikog broja kadetskih i juniorskih reprezentativaca koji igraju u klubu, Citroen Jumper će koristiti i juniorska reprezentacija Hrvatske.

Odbojkaški klub Zagreb osnovan je 1976. godine pod imenom 'Novi Zagreb', s ciljem promocije odbojke kao sporta na području grada Zagreba te kao mjesto stvaranja mladih sportaša na rekreativnoj osnovi i u profesionalnom sportu. Od 1990. godine do danas, klub je stalni sudionik 1. hrvatske odbojkaške lige, a poseban trud ulaže se u rad s mladim dobnim kategorijama. Od 2008. godine klub u seniorskoj konkurenciji postiže vrhunske rezultate, sudjeluje na Europskim natjecanjima, a u travnju 2009. godine osvaja prvenstvo Hrvatske. Muški odbojkaški klub Zagreb već nekoliko godina intenzivno razvija i sportski rad s djecom te organizira Školu odbojke, koju vode educirani odbojkaški stručnjaci/treneri.

(ij)

Zadnja Promjena ( Subota, 08 Siječanj 2011 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL