Auto Portal - VISOKO ČETVRTO MJESTO ZA MARKU CHEVROLET U HRVATSKOJ
VISOKO ČETVRTO MJESTO ZA MARKU CHEVROLET U HRVATSKOJ PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 04 Siječanj 2011

Image

Prema podacima Promocije plus zaključno s 31. prosincem 2010. godine, Chevrolet je zauzeo visoko četvrto mjesto na prodajnoj ljestvici automobila s 3.182 registracije. Nakon velikog uspjeha i odličnog osmog mjesta u 2009., Chevrolet sigurno vozi naprijed. Prošle 2010. godine privukao je veliki broj novih kupaca te u odnosu na 2009. bilježi rast prodaje od 53,6 posto. Chevrolet je najprodavanija neeuropska marka i najbrže rastuća marka u Hrvatskoj. U zadnjih godinu dana ostvaruje rast tržišnog udjela od skoro 90 posto (2010.: 7,57%; 2009.: 4,07%). Rujan 2010. protekao je u znaku Chevroleta, prodano je 349 automobila s leptim mašnom čime je Chevrolet taj mjesec zasjao na vrhu prodajne ljestvice osobnih automobila. Spark je 2010., kao i prijašnjih godina, bio najtraženiji model u segmentu mini automobila. Najviše Chevroletovih kupaca u Hrvatskoj u 2010. odlučilo se za limuzinu Cruze, Chevroletov globalno najbolje prodavani model. Uspjehu su pridonijeli i Lacetti i Aveo koji se kao i Cruze cijelu godinu nalaze na listi dvadeset najprodavanijih modela u zemlji.

(dvk)

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 03 Siječanj 2011 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL