Auto Portal - AKCIJA PLATI MINIMALNO, IZVUCI MAKSIMALO
AKCIJA PLATI MINIMALNO, IZVUCI MAKSIMALO PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 04 Siječanj 2011

Image

Prvog radnog dana mjeseca siječnja 2011. godine u Hyundaiju je započela prodajna akcija pod nazivom ‘Plati minimalno – izvuci maksimalno’. Akcija se odnosi na preostale modele godišta 2010. i traje do isteka zaliha. Na akciji se nalaze svi raspoloživi modeli Hyundaija godišta 2010. po neponovljivim cijenama. Nositelji akcije su i najprodavaniji modeli Hyundaija, i20 1.2 16V s opremom iStart koji stoji 68.900 kn, te Hyundai i30 s paketom opreme iStart dostupnim za samo 86.900 kn.

Image
Na posebnoj prodajnoj akciji su Hyundaijevi modeli 2010. – i10, i20, i30, i30CW, SantaFe i ix55

U akciji su i ostali modeli sa raznim paketima opreme i motorima ovisno o preostalim količinama. U akcijskoj ponudi su i model i10, i30CW, Santa Fe i prestižni ix55. Svi modeli Hyundaija bogato su opremljeni i dostupni odmah, te imaju 5 godina trostrukog jamstva. Više o akciji u mreži ovlaštenih partnera Hyundai ili na www.hyundai.hr.

(dvk)

Image

Image

Zadnja Promjena ( Utorak, 04 Siječanj 2011 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL