Auto Portal - CITROËN U SIJEČNJU LANSIRA SPECIJALNE SERIJE SPACE
CITROËN U SIJEČNJU LANSIRA SPECIJALNE SERIJE SPACE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 05 Siječanj 2011

Image

Citroen je odlučio obogatiti svoju komercijalnu ponudu i kupcima uljepšati početak Nove 2011. godine lansiranjem specijalne serije Space koja nudi bogato opremljene modele po atraktivnim cijenama. Specijalna serija Space odnosi se na modele Citroen C1, Citroen C4 Picasso i Citroen Berlingo. Citroen C1 Space 1.0i u ponudi je s cijenom od 62.900 kn, a u serijskoj opremi ima ABS + AFU, 2 zračna jastuka, klima uređaj, paket Radio, električni paket … Citroen C4 Picasso Space u ponudi je s cijenom već od 133.900 kn, a Citroen Grand C4 Picasso Space s cijenom već od 141.900 kn. U bogatoj serijskoj opremi imaju ABS+ESP+REF+AFU+ASR, automatski klima uređaj, 6 zračnih jastuka, LED dnevna svjetla, radio CD MP3, regulator/limitator brzine, svjetla za maglu, naplatke od lagane legure 16“, paket Kromirani Look, pomoć pri parkiranju straga i dr. Citroen C4 Picasso SPACE u ponudi je s benzinskim VTi 120 i THP 155, te s dizelskim HDi 110 i HDi 150 motorima.

Image

Citroen Berlingo Multi Space u ponudi je s cijenom već od 104.030 kn, te s benzinskim VTi 95 i dizelskim HDi 90 motorima. Multi Space oprema uključuje ABS+REF+AFU, klima uređaj, paket Plus, radio CD MP3, svjetla za maglu, zračni jastuk za vozača i suvozača, progresivni servo upravljač, upravljač podesiv po visini i dubini, lijeva i desna bočna klizna vrata, električne vanjske retrovizore…

(ij)

Zadnja Promjena ( Utorak, 04 Siječanj 2011 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL