Auto Portal - SPECIJALNA SERIJA C3 MEDVEŠČAK UZ SPECIJALNE POGODNOSTI
SPECIJALNA SERIJA C3 MEDVEŠČAK UZ SPECIJALNE POGODNOSTI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 06 Siječanj 2011

Image

Potaknuti odličnom dosadašnjom suradnjom i pozitivnom atmosferom na ledu i tribinama, Citroën je odlučio dodatno osnažiti suradnju s KHL Medveščak lansiranjem specijalne serije Citroën C3 Medveščak uz specijalne pogodnosti. Radi se o iznimno bogato opremljenim modelima Citroën C3 koji su u ponudi od siječnja 2011. godine s cijenom od 79.900 kn. U svojoj bogatoj opremi specijalna serija Citroën C3 Medveščak ima logo Medveščak, ABS+REF+AFU, klima uređaj, šest zračnih jastuka, radio CD MP3, kožni upravljač, zatamnjena stražnja stakla, električni paket, paket Kromirani look, regulator/limitator brzine, svjetla za maglu i dr. Specijalna serija Citroën C3 Medveščak u ponudi je s kamatnom stopom od 6,99 % uz Citroen Financial Services s rokom otplate do 48 mjeseci.

Image
Citroën C3 Medveščak po posebnoj cijeni od 79.900 kuna

Naime, Citroën Savska i KHL Medveščak potpisali su u kolovozu novi ugovor u trajanju od osam mjeseci o poslovnoj suradnji na sportskim, promotivnim, edukativnim i ostalim događajima. Tim povodom 'Medvjedi' su dobili na korištenje 18 vozila: 15 modela Citroën C3, 1 Citroën C5, 1 Citroën Berlingo i 1 dostavni Citroën Nemo. Radi se o bogato opremljenim modelima Citroën C3 koji putovanja 'Medvjeda' na europskim gostovanjima čine ugodnijim, luksuznu limuzinu Citroën C5 voze članovi Uprave, a višenamjenski Citroën Berlingo i svestrani dostavni Citroën Nemo služe za prijevoz brojne opreme.

Image
KHL Medveščak dobio je na korištenje 18 Citroënovih vozila

Zagrebački klub hokeja na ledu Medveščak je prošle godine primljen u odabrano društvo europskih klubova koji sudjeluju u EBEL ligi. Ovaj izniman uspjeh hrvatskog sporta i hokeja posljedica je odličnih rezultata koje posljednje dvije sezone postižu hokejaši zagrebačkog kluba Medveščak na međunarodnoj razini.

(dvk)

Image

Zadnja Promjena ( Srijeda, 05 Siječanj 2011 )
 
Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL