Auto Portal - Akcije
Akcije
AKCIJA LEXUS IS200d NIJE NEDOSTIŽAN PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 14 Prosinac 2010

Image

Prestižna sportska limuzina Lexus IS u ograničenoj ponudi dostupan je po cijeni od 180.000 kn + PDV. Atributi na strani ovog Lexusovog modela su moćni 2,0 litreni turbo dizelski motor sa 150 KS i vrhunska serijska opremljenost u kojoj se ističu: putno računalo, automatski klima uređaj za vozača i suvozača, svjetla za maglu, 6-stupanjski ručni mjenjač, inovativni sigurnosni paket ( ABS, VSC, TRC, EPS…), USB ulaz, Bluetooth, radio MP3 sa 8 zvučnika i izmjenjivačem za 6CD-a s jedinstvenim ulazom, audio komande na upravljaču, upravljač i ručica mjenjača presvučeni kožom, sustav ulaska u vozilo i pokretanje automobila bez ključa…

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 13 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
FIATOV BESPLATNI ZIMSKI PREGLED VOZILA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 13 Prosinac 2010

Image

Autocommerce Hrvatska pripremila je besplatni zimski pregled Fiatovih vozila u 17 točaka koji se može obaviti u ovlaštenoj Fiatovoj dealerskoj servisnoj mreži sve do kraja siječnja 2011. godine. Ako imate potrebu popraviti nepto na svom Fiatovom vozilu na raspolaganju je i paket vrlo konkurentnih cijena zimskih guma i naplataka, jednako tako i povoljniju cijenu originalnih akumulatora, povoljne cijene zamjene ulja i filtera. Kao posebnu pogodnost ističemo snižene cijene dijelova za starija vozila.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 12 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
AKCIJA FIAT JE VAŠA NAJJAČA VALUTA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 09 Prosinac 2010

Image

Tvrtka Autocommerce Hrvatska pripremila je prodajnu akciju 'Fiat je vaša najjača valuta' koja nudi da u ponudi 'staro za novo' zamijenite svoj Punto za bilo koji Fiatov osobni automobil. Pri tom kupac dobije besplatnu procjenu starog Punta, uvećanu tržišnu vrijednost Punta ili drugog Fiatovog modela. Kod kupnje novog automobila na poklon se dobije polica obveznog osiguranja, a pokriveni su i svi troškovi tehničkog pregleda, registracije i javnog bilježnika kod kupnje Fiata putem Fiat financiranja. Tako je novi automobil Fiat Panda Amore sa 5 vrata dostupan već za 65.500 kuna, a od opreme ima klima uređaj, ABS, daljinsko centralno zaključavanje, električne podizače prednjih prozora, uzdužne krovne nosače, zračni jastuk za vozača, servo uređaj upravljača i maglenke.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 08 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
ATRAKTIVNE KOMERCIJALNE AKCIJE U SERVISIMA CITROËN PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 05 Prosinac 2010

Image

Citroën nudi svojim kupcima atraktivne akcije kako bi vlasnici vozila Citroën pripremili svoje limene ljubimce za zimu. U prosincu je u ponudi komercijalna akcija 20% popusta na zimske gume Michelin i 15 % popusta na zimske gume Kleber i BF Goodrich. Alternativno, kupac može kupiti komplet zimskih guma na čeličnim naplatcima i ukrasnim poklopcima kotača uz 25 % popusta. Na taj način 4. kotač je besplatan. U tijeku je također i komercijalna akcija 'Dodatna oprema' u kojoj Citroën nudi 15 % popusta na svu originalnu dodatnu opremu (krovni nosači, nosači za skije, krovni sanduci, podni tepisi, presvlake sjedala itd.). Na snazi su i posebne akcijske cijene za prijenosne navigacijske uređaje Garmin, najpovoljnije na tržištu, za Nüvi 1300 AdriaRoute i Nüvi 1390 T Europe + AdriaRoute. Svi kupci, korisnici usluga u servisima Citroën, ostvaruju također i sljedeće prednosti: originalni rezervni dijelovi Citroën savršeno odgovaraju njihovom vozilu, originalni rezervni dijelovi Citroën imaju garanciju 1 godinu, djelatnici ovlaštenih servisa redovito su obučavani kako bi pružili najkvalitetniju uslugu, i na kraju, ovlašteni servisi Citroën raspolažu specijalnim alatima neophodnim za održavanje i popravke vozila Citroën.

Zadnja Promjena ( Petak, 03 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
MITSUBISHI VOZILA PO POVOLJNIM AKCIJSKIM CIJENAMA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 04 Prosinac 2010

Image

Mitsubishi je hrvatskom tržištu ponudio ograničenu količinu modela L200 i Pajero po posebnim uvjetima. U akciji tvrtke Eurorent s KBM leasingom i Basler osiguranjem, nudi se mogućnost kupnje Mitsubishi L200 i Pajero vozila financijskim leasingom na 60 mjeseci uz 25% učešća i kamatom od povoljnih 5,6% EKS. Kupcu se poklanja i polica auto osiguranja te polica kasko osiguranja za prvu godinu korištenja. Mitsubishi L200 u ovoj akciji dostupan je već od 199.000 kuna, a Mitsubishi Pajero od 411.000 kn s bogatim paketom opreme Instyle čime ovi automobili postaju jedni od najkonkurentnijih modela u segmentu. Kupcima je osiguran i 0-24 MAP Mitsubishi Assistace Paket pomoći, besplatan za prve tri godine. Ponuda se odnosi na ograničenu količinu vozila, a vrijedi do isteka raspoloživih zaliha. Sve podrobnije informacije dostupne su kod Mitsubishi ovlaštenih trgovaca u RH i na www.mitsubishi-motors.hr

Zadnja Promjena ( Petak, 03 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL