Auto Portal - Akcije
Akcije
DOBRA PRIPREMA ZA JESEN I SIGURNU ZIMSKU VOŽNJU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 24 Studeni 2010

Image

Da biste bezbrižno ušli u hladnije razdoblje godine u Toyoti su pripremili posebno prilagođenu ponudu sezonskih artikala i usluga za sva vozila marke Toyota. Ovogodišnja ponuda je najbogatija do sada s obzirom da je ove godine ponuđeno 18 skupina proizvoda s popustima 25 i 30 posto. Pored kompletiranih zimskih kotača (naplatak + pneumatik) pripremljen je i bogat izbor sezoni prilagođene dodatne opreme kao što su krovni nosači, krovni kovčezi… Najjednostavnije i najsigurnije je svojeg metalnog ljubimca odvesti na pregled u ovlašteni Toyotin servis. U ovlaštenim servisima će se napraviti preventivni pregled vozila u 26 ključnih točaka za 75 kuna ( poklon uz pregled: Toyota De-Icer spej za brzo odmrzavanje zaleđenih stakala, brava…) i vozaču predati kompletan izvještaj o stanju njegovog vozila. Više informacija potražite u svim Toyotinim ovlaštenim servisima ili na www.toyota.hr.

Zadnja Promjena ( Utorak, 23 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
KUPCIMA VOZILA 4MATIC NA POKLON ORIGINALNA KROVNA KUTIJA S NOSAČIMA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 23 Studeni 2010

Image

Tvrtke EUROline i AUTOline organiziraju '4MATIC dan' od 24. do 26. studenog u vremenskom periodu od 8 do 19 sati u EUROline centrima u Zagrebu i Rijeci te AUTOline centrima u Zadru i Splitu. 4MATIC je stalan pogon na sve kotače, koji je dostupan u širokoj gami Mercedes-Benz vozila. Prijenos snage na sva četiri kotača omogućava maksimalno ubrzanje na lošijim cestama, mokrim i skliskim površinama te na površinama pokrivenima snijegom. Pogon na sve kotače podržavaju elektronički sustavi dinamike vožnje: ESP (Elektronic Stability Program) – prepoznaje opasnost od proklizavanja te pojedinačnim kočenjem samo potrebnih kotača čuva stabilnost vozila, i 4ETS (Electronic Traction System) – ciljano koči na kotaču koji bi mogao proklizati te istodobno prenosi okretni moment na kotače s dobrom trakcijom preko kojih se snaga motora i dalje prenosi.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 22 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
NOVO - BRZI SERVIS INTER MOBIL PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 22 Studeni 2010

Image

Dugogodišnji uspješan servis InterMobil u mjestu Staro Čiče, Velikogorička 37 (na cesti koja vodi od Velike Gorice prema Sisku), koji je od početka 70-ih poznat po servisiranju kardanskih vratila i kuglastih zglobova, odnedavno je počeo provoditi kompletno servisiranje osobnih automobila, po principu brzog servisa. U obnovljenom i tehnološki osuvremenjenom servisu sada se na jednom mjestu može, za sva osobna vozila, obaviti dijagnostika, napraviti temeljit servis motora, ovjesa, kočnica i upravljačkog mehanizma te podesiti geometriju kotača. Posebna je specijalnost priprema za tehnički pregled. Dodatne informacije i dogovor termina servisa može se dobiti na 01/6230-137 i 01/6230-139. Vlasnici automobila, koji u servis dođu s isprintom ovog članka s našeg portala, dobit će 10 posto popusta na rad i uslugu.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 21 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
AKCIJSKE PONUDE ZA PEUGEOT 308 I 3008 PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 18 Studeni 2010

Image

Peugeot Hrvatska i mreža ovlaštenih koncesionara pripremili su posebne ponude za modele automobila Peugeot 308 i Peugeot 3008. Svi klijenti koji se do 31.12.2010. godine odluče na kupnju jednog od ovih modela, uz postojeće dvije godine jamstva dobivaju još dvije godine dodatnog jamstva (do prijeđenih 80.000 km). Model Peugeot 308 trenutačno se prodaje za 96.900 kuna s PDV-om, a početna cijena vrijedi za verziju s pet vrata s benzinskim motorom 1.4 VTi od 98 KS i paketom opreme Comfort Pack u koju je uključen serijski klima uređaj, ABS, maglenke, radio CD player s MP3 čitačem, 4 zračna jastuka, tonirana stakla, putno računalo, paket look, varijabilni servo upravljač podesiv po visini i dubini…

Zadnja Promjena ( Srijeda, 17 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
TRADICIONALNI BOŽIĆNI POPUST NA SKUTERE LML I KYMCO PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 15 Studeni 2010

Image
Skuter LML Star

Tvrtka Global Plus d.o.o. je pored prodajne uloge poznata i po jakim servisnim centrima i to Skutermoto Split (Mike Tripala 6 ex. Put Brodarice 6) u Splitu i Skutermoto Zagreb (1.Stara Pešćenica 45) u Zagrebu. Kako bi sve većoj populaciji zaljubljenika u vozila na dva kotača u Splitu i Zagrebu, u ovo teško recesijsko vrijeme, olakšali da dođu u posjed novog motocikla ili skutera marke Kymco i LML (dobro poznate pod popularnim nazivom ‘indijka‘), tvrtka Global Plus d.o.o. od 1.11. do 31.12.2010. godine pokreće svima znanu prodajnu akciju pod nazivom ‘TRADICIONALNI BOŽIĆNI POPUST‘.

Zadnja Promjena ( Subota, 13 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL