Auto Portal - Akcije
Akcije
HONDINA SERVISNA AKCIJA OD 2.11. DO 10.12.2010. PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 28 Listopad 2010

Image

Početkom studenog u Hondinim servisnim centrima započeti će servisna akcija koja će trajati u vremenu od 2.11. do 10.12.2010. godine. Tijekom trajanja servisne akcije vlasnici Honda automobila ostvaruju više pogodnosti od kojih su najznačajnije 20% popusta na originalne Hondine rezervne djelove podložne trošenju, poput lamela kvačila, metlice brisača, žarulje, komponente ispuha i ovjesa. Isto tako 20% popusta ostvaruje se na originalne Honda rezervne djelove potrebne za redovno održavanje poput filtera, svjećica, remenja i ostalog, kao i na originalnu Honda dodatnu opremu. Prilikom kupovine posebnih paketa originalne Honda dodatne opreme kupci će ostvariti 30% popusta. Za sve narudžbe i detalje akcijskih servisnih uvjeta i paketa dodatne opreme koji su na akciji svakako se treba raspitati u ovlaštenim Honda servisnim centrima koji sudjeluju u akciji. Najznačajnija pogodnost odnosi se na vlasnike Honda automobila i korisnike American Express kreditne kartice jer se svima njima pruža mogućnost obročne otplate do 12 rata bez kamata i naknade, pri plaćanju svih usluga u servisu, kao i prilikom kupovine dodatne opreme.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 27 Listopad 2010 )
Opširnije...
 
NISSAN NOTE VEĆ OD 79500 KUNA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 22 Listopad 2010

Image

Nissan je za kupce Notea pripremio novu atraktivnu akciju koja kreće 25. listopada 2010. S novom razinom popusta Nissan note 1,4 Visia u seriji opremljen klima uređajem, ABS-om, zračnim jastucima za vozača i suvozača, servo upravljačem, električnim otvaranjem prednjih stakala, daljinskim središnjim zaključavanjem ... u akciji se nudi po atraktivnoj cijeni od 79.500 kn. Ponuda vrijedi isključivo za vozila s lagera i traje do isteka zaliha.

Zadnja Promjena ( Petak, 22 Listopad 2010 )
Opširnije...
 
AKCIJA LEXUSA, LUKSUZ NIJE NEDOSTIŽAN PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 22 Listopad 2010

Image

Prestižna sportska limuzina Lexus IS nudi se na posebno povoljnoj akciji i ograničenoj ponudi. Lexus IS 250 od sada je dostupan uz popust do 80.000 kuna. Atributi na strani ovog Lexusovog modela su vrhunska opremljenost u kojoj se ističu: 6-stupanjski automatski mjenjač, tempomat, putno računalo, automatski klima uređaj, svjetla za maglu, Bi-ksenon svjetla, inovativni sigurnosni paket , električno podesiva grijana i ventilirana sjedala, memorija položaja sjedala, osvrtnih zrcala i upravljača, kožna unutrašnjost, premium audio sustav sa CD izmjenjivačem, parkirni senzori, sustav ulaska i pokretanja vozila bez ključa itd.

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 21 Listopad 2010 )
Opširnije...
 
JESTE LI PRONAŠLI SVOJ IDEALNI OBLIK PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 22 Listopad 2010

Image

Kako bi se kupovina idealnog automobila što jednostavnije prilagodila svakom kupcu, Ford omogućuje nekoliko oblika plaćanja na izbor. Mogućnost kupovine automobila na kredit koja je prilagođena na svakoj razini procesa i uključuje besplatnog javnog bilježnika, besplatan tehnički pregled, besplatnu registraciju, set zimskih guma na poklon, poklon bon za osiguranje automobila u iznosu od 1.000 kn. Leasing je još jedna opcija plaćanja, a posebna pogodnost su i dvije godine kasko osiguranja gratis te zimske gume.

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 21 Listopad 2010 )
Opširnije...
 
DANI BEZ PDV-a U SERVISIMA CITROËN PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 18 Listopad 2010

Image

Citroen organizira komercijalnu operaciju 'Dani bez PDV-a u servisima Citroën' koja nudi kupcima, vlasnicima vozila starijih od 5 godina atraktivan popust na originalne rezervne dijelove, ulje Total i radne sate uz besplatnu provjeru vozila u 22 točke. Komercijalna operacija traje do 30. studenog 2010. godine, a u ponudi su i druge operacije u tijeku kao što su 20 % popusta na zimske gume Michelin i 15 % popusta na zimske gume Kleber i BF Goodrich. Također je u tijeku i komercijalna operacija 'Dodatna oprema' u kojoj Citroën nudi 15 % popusta na dodatnu opremu Citroën.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 18 Listopad 2010 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL