Auto Portal - Akcije
Akcije
BESPLATNI PREGLED ZA RENAULT VOZILA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 01 Listopad 2010

Image

Renault u svojoj ovlaštenoj prodajno-servisnoj mreži u Hrvatskoj organizira za sve vlasnike Renault vozila besplatni pregled voziila 2. listopada 2010. godine. Ovoga puta posebno su popustljivi prema starijim modelima automobila marke Renault koji ostvaruju popust po formuli:
STAROST VOZILA X 3 = % POPUSTA
Pri tom maksimalni popust iznosi 35% i odnosi se na rezervne dijelove i potreban rad. Istovremeno Renault na sva svoja vozila daje 35% popusta za zupčasti remen i vodenu pumpu.

Zadnja Promjena ( Petak, 01 Listopad 2010 )
Opširnije...
 
DAN D, DEMO DAN PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 27 Rujan 2010

Image

Tvrtke EUROline i AUTOline organiziraju DAN 'D' – DEMO DAN koji će se održati od 30. rujna do 2. listopada 2010. godine. Tijekom tih dana potencijalni kupci mogu iskoristiti priliku za kupnju vrhunskih i kvalitetno održavanih osobnih i lakih gospodarskih vozila, marki Mercedes-Benz, smart, Maybach, Chrysler, Jeep, Dodge i Mitsubishi Fuso. Trodnevno događanje po modelu 'iz našeg voznog parka u vaš' traje od 8 do 20 sati, u EUROline centrima u Zagrebu i Rijeci te AUTOline centrima u Zadru i Splitu. Demo dani jedinstveni su i po tome što svi kupci dobivaju i set zimskih guma na dar, kao i njihovu besplatnu izmjenu, a svi posjetitelji sudjeluju u bogatoj nagradnoj igri. Usto, EUROline centar u Zagrebu i AUTOline centar u Splitu nude i uslugu hotela za gume – sezonsko čuvanje guma u uvjetima idealnima za njihovo kvalitetno održavanje. Više informacija saznajte na internetskoj stranici www.dan-d.hr.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 26 Rujan 2010 )
Opširnije...
 
IMATE SAMO 7 DANA ZA SUPER POPUSTE I SUPER OPREMU U CITROËNU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 23 Rujan 2010

Image

Citroën organizira atraktivnu prodajnu akciju od 21. do 28. rujna za ograničenu količinu vozila tijekom koje nudi super opremljena vozila po super cijenama. Uz aktualni redovni popust kupac može ostvariti i dodatni super popust u iznosu do 22.600 kuna. Akcija se odnosi na modele Citroën C1, C3, C3 Picasso, DS3, C4 (uključujući C4 by Loeb), C5, Nemo Kombi i Jumper, a popis svih vozila u akciji nalazi se na Internet stranici www.citroen.hr/7dana/ koja će svakodnevno prikazivati dostupna vozila.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 22 Rujan 2010 )
Opširnije...
 
POVOLJAN NOĆNI SHOPPING U SVIM OPELOVIM SALONIMA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 22 Rujan 2010

Image

Opelovi prodajni saloni će u petak 24. rujna biti otvoreni do ponoći i nuditi posebno povoljnu kupnju Opelovih vozila. Popusti za noćnu kupnju počinju 24. rujna u 18 sati i traju samo do ponoći tog istog dana.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 22 Rujan 2010 )
Opširnije...
 
ISPRAVNO JE SIGURNO SERVISNA AKCIJA ZA SVE MARKE SKUTERA I MOTOCIKALA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 20 Rujan 2010

Image

U svijetu skutera i motocikala, tvrtka Global Plus d.o.o. je pored prodajne uloge poznata i po jakim servisnim centrima i to Skutermoto Split na adresi Mike Tripala 6 (ex.Put Brodarice 6) u Splitu i Skutermoto Zagreb na adresi 1.Stara Pešćenica 45 u Zagrebu. Kako bi sve većoj populaciji korisnika vozila na dva kotača u Splitu i Zagrebu, u ovo recesijsko vrijeme, ponudila nešto novo, racionalno i ekonomično, jednom riječju pogodno, tvrtka uvodi seriju servisnih akcija pod zajedničkim nazivom 'Ispravno je sigurno!' Prva na redu je akcija koja svim vozačima skutera i motocikala omogućava da nakon ljetne sezone pojačane eksploatacije, besplatno pregledaju svoga ljubimca na dva kotača i zamjene dotrajale potrošne komponente.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 19 Rujan 2010 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL