Auto Portal - Akcije
Akcije
CITROENOVA PRODAJNA AKCIJA U STUDENOM PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 04 Studeni 2007


Sa sloganom 'Sledite se!', Citroën probija led u studenom s neodoljivom ponudom, a koja stavlja naglasak na bogato opremljene modele s atraktivnim cijenama do 30. studenog 2007. godine. Limitirana serija Adriatic odnosi se na modele C3, C4, Grand C4 Picasso i C4 Picasso, osobni Berlingo i Xsara Picasso.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 04 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
ŠKODA NA AKCIJSKOJ PRODAJI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 03 Studeni 2007


U tijeku je nova prodajna akcija za kupovinu Škoda vozila po posebnim pogodnostima financiranja za sve Škoda kupce bez učešća, bez jamaca, bez troškova javnog bilježnika (solemnizacije), bez troškova prve registracije, bez troškova tehničkog pregleda, bez troškova osnovnog osiguranja za prvu godinu financiranja, bez troškova kasko osiguranja za prvu godinu za financiranje na leasing! Bez obzira koji Škoda model odaberete dobijete 4 GRATIS zimske gume! Akcija se odnosi na sve Škoda modele osim na Novu Octaviju i traje sve do isteka zaliha.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 04 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
ZIMSKA AKCIJA U MAZDINIM SERVISIMA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 03 Studeni 2007


Mazda je već tradicionalno započela svoju zimsku postprodajnu kampanju 2007 u svim ovlaštenim Mazdinim servisima. U ponudi je niz proizvoda i usluga po akcijskim cijenama koje Mazdinim vozačima omogućuju sigurniju i udobniju zimsku vožnju: zimska provjera u 14 točaka; bogata ponuda zimskih guma i kotača; akumulatori, rashladna tekućina i sredstvo za pranje vjetrobrana; krovni i ski-nosači, navigacijski sustavi, gumeni otirači; Webasto grijači i svjetla za maglu... Akcija traje do 30. studenog ili do isteka zaliha.

(dvk)

 
HONDA AUTOMOBILI PO AKCIJSKIM CIJENAMA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 01 Studeni 2007


Samo u vremenu od 1. do 30. studenog u svim ovlaštenim prodajnim centrima Honda automobila i motocikala započela je prodajna akcija pod nazivom 'Najluđa akcija svih vremena' u kojoj se zbog jedinstvene cijene izdvaja Honda Jazz 1.4 LS od 13.685 eura, Honda Accord Comfort od 22.590 eura, te svi modeli iznimno atraktivne Honde Civic 5V koji su u akciji povoljniji za 685 eura. Dok svi kupci Honde Civic 4V ostvaruju pogodnosti u iznosu od 245 do 343 eura ovisno o razini opreme.

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 01 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Sljedeća » Kraj »»

Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL