Auto Portal - Autogol
Autogol
MOTORIST U AUSTRALIJI PRETJERAO S PIVAMA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 17 Travanj 2009

Image

O tome da alkohol i vožnja na dva kotača nikako ne idu zajedno, najbolje svjedoči informacija iz australskog grada Canberre. Naime, jedan je tamošnji 27-godišnji motorist popio previše piva i nakon toga sjeo na motocikl i krenuo kući. Usput je u centru grada ugledao parkirani policijski automobil, pa je onako pijan došao na originalnu ideju – podigao je motocikl na stražnji kotač i projurio ispred njih. Što se dalje događalo, pogađate i sami – policajci su ga sustigli, zaustavili i podvrgli ga alko testu. Pokazalo se da je imao dvostruko više alkohola u krvi nego što to zakon dopušta u Australiji (0,5 promila), pa je obijesni motorist noć proveo u zatvoru u Canberri. Ujutro je pušten, ali mu je motocikl zaplijenjen na tri mjeseca.

Zadnja Promjena ( Petak, 17 Travanj 2009 )
Opširnije...
 
KAKO U VIJETNAMU PODIŽU NIVO SIGURNOSTI NA CESTAMA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 16 Travanj 2009

Image

Vlada u Vijetnamu je nedavno donijela novi prometni zakon po kojem žene s malim grudima i mršavi muškarci ne smiju voziti ni skutere ni motocikle! Ovu vrlo neobičnu odluku donijeli su nakon zasjedanja u Hanoju čelnici komunističke stranke koja je na vlasti, uz obrazloženje kako žele povećati sigurnost na tamošnjim cestama. Njima je naime pala na pamet 'genijalna' ideja da će smanjiti broj stradalih na cesti ukoliko zabrane vožnju motociklima mršavijim ženama, ali i 'žgoljavim' muškarcima. Vjerojatno smatraju da će osobe slabije tjelesne građe teže priživjeti eventualne nesreće. Policija je stoga dobila zadatak da isključi iz prometa sve osobe čiji opseg prsiju nije najmanje 71 cm. Čekaju ih pune ruke posla, jer su žene u Vijetnamu prosječno teške 45 kg i visoke 155 cm. Prosječna težina muškaraca je 57 kg, a visina 162 cm. Usput rečeno, u toj se državi čak 90 posto stanovništva vozi na skuterima i motociklima s agregatima male kubikaže. U svakom slučaju, ljepotica na našoj slici ne bi imala problema s policijom u Vijetnamu.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 15 Travanj 2009 )
Opširnije...
 
LJEPOTICE MOSKVA AUTO SHOW (3) PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 07 Travanj 2009

Image

I u trećem, posljednjem, nastavku foto albuma donosimo mnoštvo fotografija najljepših ljepotica sa Moskva Auto Showa 2008.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 01 Travanj 2009 )
Opširnije...
 
LJEPOTICE MOSKVA AUTO SHOW (2) PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 03 Travanj 2009

Image

Dok drugi saloni automobila u svijetu u kontekstu svjetske ekonomske krize imaju manji broj hostesa na izložbenom prostoru kako bi se uštedjelo na troškovima, u Moskvi to nije slučaj, dapače rekli bismo da ih iz godine u godinu ima sve  više i više…

Zadnja Promjena ( Srijeda, 01 Travanj 2009 )
Opširnije...
 
LJEPOTICE MOSKVA AUTO SHOW (1) PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 01 Travanj 2009

Image

Rusko tržište je očigledno spas za posrnulu svjetsku automobilsku industriju, pa sjaj salona automobila u Moskvi svaki put očekivano pruža velik broj obnaženih hostesa koje u pravilu više otkrivaju nego sakrivaju…

Zadnja Promjena ( Srijeda, 01 Travanj 2009 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 46 - 50 od 266
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL