Auto Portal - Autogol
Autogol
HOT CARWASH KALENDAR 2011 PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 28 Listopad 2010

Image

Već peti put za redom pripremljen je erotski automobilistički kalendar koji se koristi za promociju opreme za pranje automobila. Atraktivne fotografije u Hot Carwash kalendaru za 2011. godinu snimio je fotograf Dieter Weidlich. Fotografije su snimljene u 'Waterworld' za pranje automobila u Aschaffenburgu. Hot Carwash kalendar je pokrenut kao poklon za poslovne suradnike, a vrlo brzo postao je kultni proizvod za kojim se otimaju skupljači zidnih kalendara. Ovaj kalendar se ne prodaje, a na dar ga dobiju samo izabrani prijatelji i poslovni partneri, te je tiskan u samo 6000 primjeraka. Pogledajte ljepotice koje će biti u katalogu za 2011. godinu:

Zadnja Promjena ( Srijeda, 27 Listopad 2010 )
Opširnije...
 
SAVJETI KAKO OPRATI MOTOCIKL I SKUTER PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 13 Listopad 2010

Image

Pripremili smo atraktivan foto-strip koji će vas podsjetiti na vruće ljetne mjesece koji su za nama, te vjerujemo da će vam zagrijati srca u ove prohladne dane. Osim foto-stripa pogledajte i video na linku BABES BIKINI BIKE WASH.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 01 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
COOL TURBO PILA OSTAVLJA BEZ DAHA, PA I ZNATNO VIŠE OD TOGA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 18 Rujan 2010

Image

Ovako izgleda Ferrari Tu Nero…

Zadnja Promjena ( Petak, 17 Rujan 2010 )
Opširnije...
 
LONG BEACH GRAND PRIX 2010 PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 18 Svibanj 2010

Image

Amerikanci su ludi za automobilskim utrkama, a utrka Long Beach Grand Prix 2010 smatra se po glamuru njihovim pandamom utrke u Monaku. Uz bezbroj popratnih događanja uz ovu utrku ovom prilikom donosimo fotografije s izbora za Miss 2010 Toyota Grand Prix Long Beach Grid Girls. Djevojke su se natjecale za najatraktivniju djevojku utrke koja je dobila titulu miss, a to najbolje možete vidjeti na priloženim fotografijama...

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 17 Svibanj 2010 )
Opširnije...
 
VRUĆE HOSTESE SA SALONA U ŽENEVI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 05 Oľujak 2010

Image

Baš kao i na svakom salonu automobila, tako je i Ženeva bila prepuna prelijepih hostesa. Štoviše, često su mamile muške uzdahe jače od metalnih ljubimaca uz koje su stajale, po tko zna koji put potvrdivši da lijepa žena i lijep automobil čine savršen spoj. Međutim, premda se o ukusima ne raspravlja, vratili smo se iz Švicarske s uvjerenjem da nema ljepših djevojaka od onih koje stoje uz automobile tijekom Zagreb Auto Showa…

Zadnja Promjena ( Utorak, 09 Oľujak 2010 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 6 - 10 od 266
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL