Auto Portal - Autogol
Autogol
ODRŽAN CASTING ZA IZBOR MISS AUTO MOTO SPORTA 2010. U ZAGREBU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 19 Studeni 2009

Image

Ovogodišni casting za izbor Miss Auto Motor Sporta 2010. u Zagrebu održan je 18.11.2009. u FLY BAR-u u Vukovarskoj 284, Poslovni centar Almeria. Za casting se prijavilovipe od 60 djevojaka, pa je izvršena predselekcija pa je castingu moglo nazočiti samo 20-tak kandidatkinja. Izabrane djevojke imaju velike šanse na finalnom izboru 'International Miss Automoto Sporta 2010.'. Izbor će se održati 1.5.2010. godine u kompleksu Resorts Solaris – Hotel Ivan u Šibeniku, na kojem će učestvovati finalistice – predstavnice 12 zemalja. Casting je održan u ugodnoj atmosferi ljubaznih domaćina FLY Bar-a i svi su uvjereni da su izabrane najljepše i najatraktivnije djevojke. Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu posjetiti Internet stranicu www.miss-automoto.com i zatražiti sudjelovanje finalnom izboru emailom Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript .

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 30 Studeni 2009 )
Opširnije...
 
UHAPŠENI GOLI PERAČI AUTOMOBILA U AUSTRALIJI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 17 Studeni 2009
Image

Golotinja? Car Wash? Za muške vozače to zvuči odista primamljivo i seksi vruće. Atraktivne djevojke obučene u minimalne bikinije ili u toplesu koje peru automobil dok sjedite u njemu popularna je usluga pranja automobila u cijelom svijetu. Osim što se protiv ovakvog ponižavanja žena bune ženske aktivistice u cijelom svijetu, treba dobro razmisliti i o činjenici koliko su stare djevojke koje svojim tijelima peru vašeg metalnog ljubimca. Četvoro muškaraca (dva od 23 i dva od 19 godina) sa svojim djevojkama su posjetili Smart Wash Car Wash u gradu Biloela u Queenslandu u Australiji. Platili su uslugu pranja automobila, izašli iz vozila, skinuli svoju odjeću, a jedna djevojka je sve to snimala fotoaparatom. U pola posla prekinula ih je policija i kaznila gole muškarce za narušavanje javnog reda i mira, te nedozvoljeno pokazivanje golotinje u javnosti. Pri tom se ustanovilo da su i djevojke angažirane za Body Car Wash bile za nekoliko mjeseci premlade i nisu bile punoljetne, pa su muški perači svog automobila bili optuženi za golotinju u društvu maloljetnica, te su optuženi za seksualno iskorištavanje djece. Zato dobro promislite što vam se može desiti kada odvezete svog ljubimca na pranje koje izvode oskudno odjevene djevojke, jer biste mogli završiti sa novčanom kaznom, prijavom ili odlaskom u zatvor. Srećom, hrvatski vozači nemaju takvih problema, jer Girl Body Wash autopraonice još nisu prisutne kod nas, ali opisanu situaciju i potencijalnu opasnost naši vozači trebaju imati kada se voze po Europi i svijetu.
Zadnja Promjena ( Utorak, 17 Studeni 2009 )
Opširnije...
 
CASTING ZA IZBOR MISS AUTO MOTO SPORTA 2010. U ZAGREBU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 16 Studeni 2009

Image

Ovogodišni casting za izbor Miss Auto Motor Sporta 2010. u Zagrebu održat će se 18.11.2009. u FLY BAR-u u Vukovarskoj 284, Poslovni centar Almeria s početkom u 19.00 sati. Atraktivnih 30-tak kandidatkinja sudjelovat će u castingu za sam finalni izbor 'International Miss Automoto Sporta 2010.'. Izbor će se održati 1.5.2010. godine u kompleksu Resorts Solaris – Hotel Ivan u Šibeniku, na kojem će učestvovati finalistice – predstavnice 12 zemalja. Na casting je pozvano 30-tak djevojka iz Zagreba i okolice, te u ugodnoj atmosferi ljubaznih domaćina FLY Bar-a oćekujemo izbor najljepih i najatraktivnijih. Svi zinteresirani za sudjelovanje mogu posjetiti Internet stranicu www.miss-automoto.com i zatražiti sudjelovanje finalnom izboru emailom Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript .

Zadnja Promjena ( Srijeda, 18 Studeni 2009 )
Opširnije...
 
VRUĆA SEXY FOTO SEANSA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 15 Studeni 2009

Image

Naš poznati safety car vozač Rajkov Aleksandar počastio nas je u ovim kišnim i prohladnim danima još jednom serijom vrućih fotografija sa prekrasnom Ingrid iz Rijeke. Ingrid je pozirala pored metalnog ljepotana automobila Safety car Seat Leon TDI WTCC koji je unikat na našim prostorima. Ako dobro pogledate natpise na automobilu vidjet ćete da je i www.autoportal.hr medijski sponzor automobila Safety car Seat Leon TDI WTCC i da se uvijek nađe u atraktivnom društvu ljepotica. U očekivanju novih foro uradaka uživajte u priloženim fotografijama...

Zadnja Promjena ( Petak, 13 Studeni 2009 )
Opširnije...
 
OBNAŽENE STJUARDESE ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZNIKA RYANAIR PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 13 Studeni 2009

Image

Stjuardese zrakoplovnog prijevoznika Ryanair snimile su kalendar za 2010. godinu. Atraktivne i lijepe pripadnice ženskog roda skinule su svoju odjeću i fotografirale su se za kalenar koji se prodaje po cijeni od 10 eura. Sva zarada koja će se prikupiti prodajom kalenadara za 2010. godinu darovat će se u humanitarnu svrhu. Irska zrakoplovna kompanija predstavila je novi kalendar za 2010. godinu, a u uspješnosti prodaje 10.000 komada kalendara ne sumnajmo, jer na stranicama kalendara su seksi fotografije zgodnih zaposlenica Ryanaira u odista oskudnoj odjeći. Organizatori se nadaju da će prodajom kalendara zaraditi oko 110.000 eura, a koje će biti uplaćene na račun dobrotvorne organizacije KIDS (Djeca), za pomoć djeci s posebnim potrebama. Ryanair je snimio s ovim tri kalendara, a kakav je interes zaposlenica bio da se baš one nađu na stranicama kalendara govori i podatak da se za snimanje kalendara prijavilo oko 800 žena. U nastavku pogledajte i video o kalendaru za 2010. godinu.

Zadnja Promjena ( Petak, 13 Studeni 2009 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 16 - 20 od 266
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL