Auto Portal - Autogol
Autogol
SAJAM TUNING WORLD BODENSEE (2) PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 27 Travanj 2009

Image

Na sajmu Tuning World Bodensee, koji se od 30.4. do 3.5.2009. godine održava u Friedrichshafenu, publika će birati Miss za iduću godinu. Već smo objavili fotografije prvih šest kandidatkinja, a sada donosimo slike još šest cura koje se nadaju tituli najljepše, novčanoj nagradi naravno, te snimanju za Tuning kalendar 2010. godine.

Zadnja Promjena ( Petak, 24 Travanj 2009 )
Opširnije...
 
SAJAM TUNING WORLD BODENSEE (1) PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 24 Travanj 2009

Image

Tradicionalni sajam nabrijanih bolida Tuning World Bodensee ove se godine od 30.4. 3.5.2009. godine održava u Friedrichshafenu u Njemačkoj. Po već ustaljenom običaju, posjetioci će moći vidjeti razne automobilske unikate, te kupovati dodatnu opremu svih vrsta. U sklopu salona će publika birati i Miss Tuning za iduću godinu, a pobjednica će pozirati za kalendar 2010. godine. Uoči sajma na našim web stranicama objavljujemo slike svih kandidatkinja za Miss. Evo prvih šest djevojaka:

Još fotografija…

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 23 Travanj 2009 )
Opširnije...
 
ALKOHOL, DROGA I VOŽNJA NE IDU ZAJEDNO PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 19 Travanj 2009

Image

Da droga, alkohol i vožnja motora nikako ne idu zajedno, pokazuje nedavni primjer iz Arkansasa u SAD. Naime, jednom se motoristi u večernjim satima toliko pomračio um nakon puno pive i marihuane, da je najprije palio gumu, a onda gol golcat sjeo na neregistriranu Hondu CBR600 i jurio po ulicama gradića Searcya, iako je toga dana temperatura bila vrlo niska. Policija je naravno brzo dobila dojavu o tome kako goli luđak vozi motor, pa je potjera započela. Na kraju je Christopher A. Clark (35) nakon par kilometara bježanja, udario motociklom u policijski automobil koji mu se pripriječio na putu. Srećom, nije zadobio teže ozljede, ali je lišen slobode i mogao se barem ugrijati u zatvorskoj ćeliji.

Zadnja Promjena ( Petak, 17 Travanj 2009 )
Opširnije...
 
ORIGINALNA DORADA HARLEY DAVIDSONA IZ 1987. GODINE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 18 Travanj 2009

Image

Na američkim cestama ljudi voze puno neobičnih motocikala, jer su tamošnji zakoni dosta liberalni po tom pitanju, a originalnih ideja očito ima dovoljno. No, motocikl nafotografiji je uistinu nešto posebno, jer ga je izvjesni Harry Sperl pretvorio u hamburger na dva kotača. Prema šturim informacijama koje smo dobili, Harry toliko voli hamburgere da je potrošio dosta novaca i radnih sati kako bi vremešnog Harley-Davidsona iz 1987. godine pretvorio u Burgerbike, odnosno u ovo što vidite na fotografiji. Daljnji komentar je uistinu nepotreban.

Zadnja Promjena ( Petak, 17 Travanj 2009 )
Opširnije...
 
NAKON NESREĆE S DUCATIJEM PRONAŠAO ORIGINALNO RJEŠENJE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 17 Travanj 2009

Image

Prošle 2008. godine finski software stručnjak Jerry Jalava u vožnji je pao s Ducati Monstera 696 i skupa s njim klizio oko 60 metara po asfaltu. Ruka mu je nažalost ostala ispod motora, pa mu je struganjem otkinut palac na lijevoj ruci. Jerry tvrdi da to nije toliko strašno, jer je mogao puno gore proći i možda izgubiti život, da na sebi nije imao vrhunsku zaštitnu opremu. No, usprkos rukavicama, palac je izgubljen. Međutim, Jalava je kao kompjuterski stručnjak, došao na originalnu ideju. On je naime otkinuti palac zamijenio USB stickom kapaciteta 2GB. Tehnički gledano, USB nije povezan s njegovom kožom ili kosti, nego je postavljen na pomičnu sintetičku protezu palca.
'Prošao sam s minimalnim ozljedama, a ovaj USB mi sada itekako pomaže u poslu', tvrdi Jerry Jalava, najavljujući i ugradnju malenog RFID tag-a u protezu. On je namijenjen razmjeni informacija između prijenosnih memorija i host računala. Nema što, tip ima ideja.

Zadnja Promjena ( Petak, 17 Travanj 2009 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 41 - 45 od 266
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL