Auto Portal - Domaći sport
Domaći sport
4. OSIJEK STREET RACE SHOW UZ DOSADNU KIŠU I NOVE REKORDE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 06 Kolovoz 2010

Image

4. Osijek street race show je završio u znaku velikih rekorda. Kiša koja je padala u subotu ubila je svaku nadu da će se podnevna utrka održati. Organizatori su otkazali utrku i prebacili sve na noćnu utrku, koja je trebala biti prvi noćni drag race. Nakon prestanka kiše preko 100 vozača je izašlo na stazu, no na samom startu klasu 16 pala je ponovno kiša i utrka je prekinuta.

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 05 Kolovoz 2010 )
Opširnije...
 
CROATIAN DRIFT CHALLENGE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 07 Srpanj 2010

Image

Održana je prva utrka Croatian Drift Challengea za 2010. godinu. Mičevec je otkrio skrivene favorite, ali i nekima neugodno presudio. Nakon tijesnih borbi ponovno je slavio Peter Žvan. Uzavrelu, pravu, sunčanu nedjelju drifteri su na Mičevcu zagrijali do usijanja! Tvrtka Experior, Drift Klub i Power Tuning napravili su spektakl za pamćenje. Održana je prva ovosezonska utrka Croatian Drift Challengea. Prijavljenih 30 natjecatelja pred mnogobrojnom zagrebačkom publikom pokazala je zavidno znanje i vještinu, dovoljnu da svi ostanu zakovani za ogradu i zarade opekline od sunca. Ove godine bilo je nešto više hrvatskih natjecatelja što pokazuje da drift u Hrvata ima uzlaznu putanju. Ipak, iskusniji Slovenci ponovno su oteli show. U finalnim vožnjama gledali smo borbe između Petera Žvana, prošlogodišnjeg pobjednika, te Tadeja Gostinčara. Peter Žvan i ovaj put je dominirao, ali ga je Gostinčar pošteno oznojio. Na trećem mjestu našao se Marino Pirić, koji se taj dan pošteno naradio budući da je ujedno bio i organizator cijelog eventa.

Zadnja Promjena ( Utorak, 06 Srpanj 2010 )
Opširnije...
 
ŠEBALJ OSVOJIO TREĆU KRUNU ZA REDOM NA RALLYJU U NOVOM VINODOLSKOM PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 29 Lipanj 2010

Image

Juraj Šebalj i Toni Klinc nastavili su tradiciju pobjeđivanja u Novom Vinodolskom, te u tri izdanja relija imaju isto toliko pobjeda. Drugo mjesto osvojili su Talijani Roberto Botta i Nicola Gasperoni, dok su treći bili Niko Pulić i Bruno Šantić. Većim dijelom utrke vodeća je bila mađarska posada Janosz Szilagy i Aliz Voros, no zbog nesmotrenosti suvozačice koja nije upisala 4 minute kašnjenja uoči brzinskog ispita Krmpote 2 i ušla prerano u vremensku kontrolu, na kraju je bila tek peta.

Zadnja Promjena ( Utorak, 29 Lipanj 2010 )
Opširnije...
 
3. RALLY NOVI VINODOLSKI 1. DAN PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 25 Lipanj 2010

Image

Juraj Šebalj i Toni Klinc dobro su otvorili 3. Rally Novi Vinodolski i nakon prvog dana kada je vožen brzinski ispit Bribir drže drugu poziciju sa samo desetinkom sekunde zaostatka za Mađarem Szilagyem u Mitsubishi Lanceru Evo IX. Treći je Talijan Botta u Fiat Puntu S2000, dok je četvrto vrijeme na prvom brzincu imao Niko Pulić, također u Lanceru Evo IX. Prava iskušenja dolaze na red u subotu kada se vozi preostalih osam brzinskih ispita - po četiri kruga Krmpota i Lukova. Cilj relija predviđen je za 19 sati i 30 minuta.

Zadnja Promjena ( Petak, 25 Lipanj 2010 )
Opširnije...
 
UOČI 3. RALLYJA NOVI VINODOLSKI 25. I 26. LIPNJA 2010. PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 24 Lipanj 2010
Image

Prvenstvo Hrvatske u reliju nastavlja se posljednjeg lipanjskog vikenda u Novom Vinodolskom. Treće izdanje rallya donosi 334 kilometra itinerera, od čega 95 otpada na brzinske ispite. Uz utrku organizator je najavio i čitav niz popratnih događanja poput promotivnih vožnji, u kojima će vozači trasom brzinskom ispita voziti najsretnije gledatelje. Uz to tu je i izbor za miss relija. Na dosadašnja dva izdanja rallya Novi Vinodolski slavila je posada Juraj Šebalj i Toni Klinc, pred kojom je izazov treće uzastopne pobjede.
Zadnja Promjena ( Srijeda, 23 Lipanj 2010 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 11 - 15 od 151
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL