Auto Portal - Domaći sport
Domaći sport
AUTOSLALOM NATJECANJE 4. NAGRADA DANI DUBRAVE 2010 PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 17 Lipanj 2010

Image

AK Dubrava iz Zagreba dobio je od Hrvatskog auto i karting saveza (HAKS) i Zagrebačkog automobilističkoga saveza (ZAS) suglasnost za organizaciju autoslalom natjecanja '4. NAGRADA DANI DUBRAVE 2010' koje će se bodovati za:
- Prvenstvo Republike Hrvatske u autoslalomu
- Prvenstvo Grada Zagreba u autoslalomu
AK Dubrava je prošle godine uz pomoć Narodnog sveučilišta Dubrava, Grada Zagreba te uz tehničko izvođenje AKK Zanatlija organizirao natjecanje koje je zahvaljujući kvalitetom izvođenja i ove godine u kalendaru natjecanja i to zajedničkim naporima spomenutih, te nesebičnim radom članova kluba.

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 17 Lipanj 2010 )
Opširnije...
 
37. CROATIA RALLY PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 19 Svibanj 2010

Image

Ovogodišnje izdanje Delte bilo je sve, samo ne jednostavno. Iako je najavljen kišni vikend, organizirati, gledati ili voziti rally po olujnoj buri nije nimalo jednostavno. Brzinski ispiti subote bili su po priči svih posada jedni od najtežih ikada. Pobjednik relija, talijan Luca Rosetti bio je nedostižan za konkurenciju, dok se straga odvijala velika borba. Naši najbolji automobilisti Šebalj i Klinc odradili su odličan posao i zabilježili 4. mjesto u snažnoj konkurenciji sa S2000 automobilima. Smjestili su se točno u sredini poredka europske konkurencije.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 19 Svibanj 2010 )
Opširnije...
 
ROSSETTI POBJEDNIK 37. CROATIA RALLYJA U RIJECI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 17 Svibanj 2010

Image

37. izdanje Zagreb Delta Rallyja održano je u Rijeci od 14. do 16.5.2010. pod novim imenom 37. Croatia Rally. Nakon 15 brzinskih ispita, jurnjave po mokrim i vlažnim brzincima, nakon jurnjave po jakoj kiši, pred velikim brojem gledatelja, okončano je 37. izdanje Croatia Rallya. Luca Rosseti sa suvozačem Matteom Chiarossiem u superatraktivnim Fiat Grande Puntu S2000, pobjednik je relija. Svoj debitantski nastup u Hrvatskoj, okončao je zasluženom pobjedom. Luca Betti je drugi. Na posljednja dva brzinska ispita uspio je preteći Corradu Fontanu. Primio je drugo mjesto koje nije ispustio iz ruku do kraja relija. Fontana je, prema neslužbenim informacijama, imao problem sa gumom na "Lupoglavu 2" i to ga je koštalo plasmana na drugo mjesto. No, pobjedničko postolje mu nije izmaklo. Nadali smo se da bi naš Juraj Šebalj mogao do postolja. Drugi dan je bio najbliži mogućnosti da se domogne prve tri pozicije. Ali ovaj su put Talijani bili bolji, brži, spremniji i naš se Šebalj morao zadovoljiti četvrtim mjesto i pobjedom u državnom prvenstvu. Vrijedi zabilježiti i plasman Turka i Vidovića na 10. mjesto. Uspjeli su se ubaciti u prvih deset na posljednjem brzinskom ispitu.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 17 Svibanj 2010 )
Opširnije...
 
RALLY POSADA DOBRILA-FERENČIĆ U NOVU SEZONU S OBNOVLJENIM AUTOM PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 16 Svibanj 2010

Image

Istarska posada u sastavu Nikola Dobrila i Roland Ferenčić, članovi Istra racing teama Pazin, u novoj rally sezoni nastupaju s novim automobilom Mitsubishi Lancerom EVO IX. Cilj im je ovu sezonu iskoristiti za prikupljanje iskustva i privikavanje na automobil, a imaju u planu s istim ciljem nastupiti i na dva talijanska relija. Pazinska rally posada koju čine Nikola Dobrila i Roland Ferenčić (Istra racing team Pazin) u novu natjecateljsku sezonu ulaze na najbolji mogući način – u snažnom Mitsubishi Lanceru Evo IX kojim će moći parirati 'velikim dečkima'. U svojoj zajedničkoj karijeri nastupili su na tek dva relija, prošlogodišnjem Novom Vinodolskom i 10. porečkom, i oba puta bili prvi u klasi A7, što im je na koncu donijelo ukupno treće mjesto u prvenstvu Hrvatske.

Zadnja Promjena ( Petak, 14 Svibanj 2010 )
Opširnije...
 
ŠEBALJ I KLINC SPREMNI ZA CROATIA RALLY PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 13 Svibanj 2010

Image

Nije više nikakva novost da Croatia rally ipak ide od 14. do 16.5.2010. godine. Iako pod kapom drugog organizatora, tradicija se nastavlja. 39. po redu, Croatia rally održava se na obroncima Učke i Gorskog Kotara. Kako je ovaj rally prvi u prvenstvu Hrvatske, Šebalju i Klincu, ovo je i premijera nove specifikacije automobila. Kao i obično na Delti idu bez taktiziranja unatoč činjenici da prošle dvije godine nisu uspjeli konkurirati Europskoj konkurenciji u bržim S2000 automobilima. No ove godine FIA pravila dopuštaju veći usisnik zraka koji bi našoj posadi mogao dati odlučujuće 'konje'. Rally započinje u četvrtak shakedownom na BI Permani. Startna lista je bogata poznatim imenima, tako da je neizvjesna borba za vrh zagarantirana. Od interesantnih imena, tu su Rosetti, Iliev, Fontana, Betti itd.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 12 Svibanj 2010 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 16 - 20 od 151
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL