Auto Portal - Domaći sport
Domaći sport
RAS - RALLY ALL STARS U POREČU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 02 Svibanj 2010

Image

U Poreču je organizirana nova automobilska utrka pod imenom Rally All Stars u kojoj su sudjelovati najbolji europski i svjetski vozači kao što su Juha Kankkunen, Armin Schwarz, Jasen Popov, Herman Gassner… Od hrvatskih vozača nastupili su svi najbolji, pa je tako rally prvak Žarko Šepetavc koji je ispao od Juhe Kannkunena, Niko Pulić (višestruki hrvatski prvak i europski prvak u brdskim utrkama) koji je ispao u četvrtfinalu, Juraj Šebalj (višestruki hrvatski rally prvak), Daniel Šaškin (hrvatski rally prvak)…

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 02 Svibanj 2010 )
Opširnije...
 
RAS - RALLY ALL STARS U POREČU OD 30.4. DO 2.5.2010. PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 24 Travanj 2010

Image

U Poreču se organizira nova automobilska utrka u kojoj će sudjelovati najbolji europski i svjetski vozači kao što su Juha Kankkunen, Luc Alphanda, Armin Schwarz, Miguel Camposa… Od hrvatskih vozača sudjelovanje su potvrdili Niko Pulić (višestruki hrvatski prvak i europski prvak u brdskim utrkama), Juraj Šebalj (višestruki hrvatski rally prvak), Daniel Šaškin (hrvatski rally prvak)…

Zadnja Promjena ( Petak, 23 Travanj 2010 )
Opširnije...
 
8. NAGRADA RABAC-LABIN NAGRADILA POSJETITELJE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 22 Travanj 2010

Image

U ponedjeljak 19.4.2010. u prostorijama Autokluba Pula-Rovinj izvučeni su dobitnici glavnih nagrada tombole koju je organizator brdske utrke '8. nagrada Rabac-Labin 2010' omogućio svim posjetiteljima manifestacije. Nagrade su izvlačili tajnik AK Pula-Rovinj Boris Siljan, pomoćnik direktora na utrci Rabac-Labin Ivica Ožbolt i vozačica AK Pula-Rovinj Iva Peruško.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 21 Travanj 2010 )
Opširnije...
 
CROATIA RALLY ZAMIJENA ZA OTKAZANI DELTA RALLY PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 22 Travanj 2010

Image

Recesija i teška gospodarska situacija u Hrvatskoj jednostavno je pokosila zainteresirane sponzore koji su neophodni kako bi se mogla isfinancirati trenutačno najveće automobilsko natjecanje u Hrvatskoj – legendarni Zagreb Delta Rally koja se boduje za Europsko rally prvenstvo. Već je utrka u 2009. spašena u zadnji čas naporima HAKS-a i Grada Zagreba, a i ovogodišnja utrka zamalo da nije otkazana. Tako je Auto klub 'Delta' Zagreb obavijestio javnost da neće moći održati najstariju, najtežu i najpoznatiju automobilističku priredbu u našoj zemlji, a po mnogima i u ovom dijelu Europe. Ovogodišnja popularna 'Delta' se pod nazivom '37. Zagreb Delta Rally', trebala održati od 13. do 15. svibnja 2010. godine. Najnovije vijesti iz HAKS-a govore da je ovogodišnja 'Delta' spašena i da će se ipak održati. U suradnji s Promotorom koji se prvi put pojavljuje u auto i karting športu, HAKS je uz veliku pomoć većine svojih članova uspio 'spasiti' rally čiji će start i cilj biti na riječkom korzu, a ne više u Zagrebu, i to pod nazivom '37. Croatia Rally 2010'. Ovaj rally boduje se i za Europsko rally prvenstvo. '37. Croatia Rally' vozit će se u Rijeci od 14. do 16. svibnja 2010. godine.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 21 Travanj 2010 )
Opširnije...
 
RABAC-LABIN PRVA BRDSKA UTRKA OVOGODIŠNJE SEZONE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 19 Travanj 2010

Image

AK Pula-Rovinj od 16. do 18. travnja organizirao je utrku koja se boduje za PH i CEZ. Prekrasno, vedro vrijeme, idealna temperatura, mnoštvo odlično raspoložene publike u zavojima i energični aplauzi nisu samo prikaz cjelokupne automobilističke utrke održane u Rapcu ovog vikenda na 8. nagradi Rabac-Labin, već i svojevrstan odraz sjajnog raspoloženja među vozačima - kako u boksovima tako i na samoj trkaćoj stazi. U 16.00 sati završena je druga trka Centralno europske zone u kojoj su gostovali natjecatelji iz osam europskih zemalja, kao i druga vožnja prve prvenstvene brdske utrke Hrvatske u sklopu natjecanja već spomenute 8. nagrade Rabac-Labin.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 18 Travanj 2010 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 21 - 25 od 151
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL