Auto Portal - Domaći sport
Domaći sport
TESTIRANJE RENAULT CLIO CUP VERZIJE NA GROBNIKU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 04 Studeni 2009

Image

U ovom trenutačnom mrtvilu u hrvatskom auto sportu dobili smo kratke impresije hrvatskih vozača sa testnih vožnji natjecateljske verzije automobila u Clio Cupu održane 20.10.2009. na Grobniku. Javorina, Sertić i Šarik dobili su pozivnicu za upoznavanje sa autom Renault Clio Sport iz Clio Alpe Adria Cupa. Spomenuti trojac se ovom prigodom zahvaljuje gospodinu Darku Strahiniču i Luki Bravecu na posudbi natjecateljskog automobila za testiranje. Da podsjetimo kako se ovaj jako zahtijevan Cup vozi na poznatim europskim stazama kao sto su Hungaroring, Imola, Nurburgring... Nenad Javorin, inače vozač Focus cupa u PH ove godine i VW Polo cupa u PH i IHCC na Brdskim stazama sjeo je za upravljač i donosimo njegove dojmove.

Zadnja Promjena ( Utorak, 03 Studeni 2009 )
Opširnije...
 
4. OCJENSKI AUTORELI U ZAGREBU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 03 Studeni 2009

Image

Zagrebački automobilistički savez 29. studenoga 2009. organizira četvrti po redu ocjenski autoreli u čast 103. obljetnice utemeljenja ‘Prvog hrvatskog automobilnog kluba’, što predstavlja i početak organiziranog bavljenja automobilističkim sportom u Hrvatskoj. Cjelokupan prihod priredbe biti će doniran u humanitarne svrhe.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 02 Studeni 2009 )
Opširnije...
 
2. RALLY NOVI VINODOLSKI 2009 PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 22 Listopad 2009

Image

Završnica sezone prvenstva Hrvatske u reliju ima na rasporedu još dva natjecanja. Iako je u programu Prvenstva Hrvatske predviđen i treći rally (Pićan), nažalost on je otkazan, te ćemo hrvatske relijaše imati priliku gledati u Novom Vinodolskom i Poreču. Rally Novi Vinodolski na rasporedu je ovog vikenda. U odnosu na prošlu godinu, trasa ostaje slična. Voze se brzinci Lukovo i Krmpote, dok je BI Bribir skraćen te se vozi u petak dva puta kao prolog za publiku. Šebalj i Klinc kreću s rampe sa startnim brojem 1, te se sigurno nadaju prošlogodišnjem uspjehu na ovom natjecanju.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 21 Listopad 2009 )
Opširnije...
 
ŠESTI 401 STREET RACE VIKEND U ŽMINJU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 07 Listopad 2009

Image

Već u subotu navečer dalo se naslutiti kako će nedjeljnja ulična utrka biti u najmanju ruku atraktivna. Na tradicionalnom noćnom 'free runu', slobodnoj vožnji pod reflektorima, besplatno su nastupili svi koji su željeli upoznati svoje i mogućnosti svog automobila. Ovaj bonus iskoristili su i natjecatelji koji su upalili svoje brutalno snažne 'zvjerkama' kako bi se upoznali sa stazom i u miru prespavali noć. Osvanula je sunčana nedjelja i sve je bilo spremno za tradicionalni šesti '401 street race' koji se ove godine održao na cesti Žminj - Kanfanar, ispred Volvo servisa. Utrku je otvorio načelnik Općine Žminj Aldo Bančić nakon čega su uslijedili treninzi, a potom i eliminacijske utrke 43 natjecatelja posloženih u pet klasa.

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 08 Listopad 2009 )
Opširnije...
 
2. CROATIAN DRIFT CHALLENGE 2009. PRAVI DRIFT PAKAO U ZAGREBU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 07 Listopad 2009

Image

Tridesetak najboljih driftera iz Hrvatske i Slovenije zagrebačku su publiku počastili pravim drift spektaklom. Više od 3000 gledatelja uživalo je u najjačim i najuzbudljivijim drift duelima koji su se vozili 'na nož'. Polufinalne i finalne vožnje bile su toliko tijesne da i sami suci ponekad nisu mogli odlučiti o raspodjeli bodova. Ipak, na kraju dana zasluženo je slavio mladi Gregor Sedlar. Na drugo je mjesto zasjeo Cimerman, a treći je bio Žvan. Na najveću utrku ovogodišnjeg hrvatskog i slovenskog drift prvenstva prijavilo je ukupno 28 vozača, s napomenom da je brojčani udio Slovenaca i Hrvata bio podjednak. Nakon subotnjeg treninga i zagrijavanja u nedjeljno jutro, okupljene su gledatelje dočekali odlično raspoloženi vozači.

Zadnja Promjena ( Utorak, 06 Listopad 2009 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 31 - 35 od 151
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL