Auto Portal - Elitni automobili
Elitni automobili
MAYBACH PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 18 Veljača 2008

Image

Sredinom 2002. godine tadašnji DaimlerChrysler (današnji Daimler) odlučio je obnoviti proizvodnju slavne marke Maybach i baciti rukavicu u lice Rolls-Royceu. Ime Maybach potječe od jednog od najslavnijih automobilskih konstruktora Wilhelma Maybacha (1846 .- 1929.) i istoimene tvrtke s početka stoljeća. U Stuttgartu su bili potpuno svjesni da uspjeh u najelitnijoj klasi mogu graditi samo još privlačnijim imageom. Koliko god Mercedes elitan, velik, opremljen i skup bio, Rolls-Royce je oduvijek bio 'klasa iznad'.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 18 Veljača 2008 )
Opširnije...
 
JAGUAR XJ: SPORT I ELEGANCIJA ŽIVOTA NA VISOKOJ NOZI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 11 Studeni 2007

Image
Jaguar je tijekom godina u segmentu sportskih luksuznih limuzina usavršavanjem modela XJ pokazao ogroman tehnički i tehnološki napredak. Jaguar XJ automobilska je ikona za sva vremena. Britanska marka Jaguar proizvodi luksuzni model XJ serije od 1968. godine. Jaguar je sinonim za sportsku luksuznu klasičnu limuzinu u kojoj se vlasnik vozi isključivo sam, te mu nije potreban vozač.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 11 - 12 od 12
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL