Auto Portal - Perom po asfaltu
Perom po asfaltu
TUŽNO IZDANJE ZAGREB TRANSPORT SHOWA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 31 Svibanj 2007

Image
Koliko se god organizatori trudili prikazati 4. međunarodni sajam gospodarskih vozila, prometa, logistike i prateće industrije uspjehom, svi koji su ga posjetili slažu se u jednom: Zagreb Transport Show 2007. (zatvara se danas) potpuni je neuspjeh. Iako je, prema službenim informacijama na 26.000 metara četvornih izložbenog prostora predstavljeno 396 izlagača iz 25 zemalja, tužno je bilo vidjeti zatvorene hale, malo posjetitelja i događanja. Da vas je netko helikopterom spustio iza glavnog ulaza, unutar izložbenog prostora, teško biste zaključili da se događa išta važno.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 19 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
MOTOCIKLISTI PRVI NA UDARU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 31 Svibanj 2007


Iako ću jednog dana, za svoju dušu kupiti teškog cruisera, s dva cilindra i najmanje 1500 kubika, kako bih uživao u laganom krstarenju prometnicama, svima kojima mogu savjetujem da se klone vozila na dva kotača. Posebice je smrtonosna kombinacija mladih vozača sklonih dokazivanju nerazumnom jurnjavom, supersportskih motocikala i skliskog asfalta, kakav je često na našim prometnicama. Bilo bi dobro da to shvate roditelji koji sinove žele usrećiti japanskim jurilicama. U smrt se najčešće ide u paru, jer tada najubojitije proradi adrenalin. Nažalost, počinje sezona motocikala i do kraja rujna možemo očekivati desetke teških i tragičnih nesreća na dva kotača.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 04 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
KOLIKO JOŠ TREBA MRTVIH DA POSTAVIMO BRKLJE? PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 31 Svibanj 2007


Pogibija 25-godišnjeg vojnog policajca, na kojeg je kod Bjelovara, u Alfi 145 naletio zahuktali vlak, na najgori je način aktualizirala problem desetaka opasnih pružnih prijelaza bez brklje. Koliko još treba mrtvih, kako bismo konačno došli pameti i riješili problem, koji ne traži ni velik trud, ni puno novca?

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 04 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
PARKIRALIŠTA ZJAPE PRAZNA, AUTI PO NOGOSTUPIMA I ZELENIM POVRŠINAMA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 31 Svibanj 2007


Nakon što je zagrebačko gradsko poglavarstvo ostalo bez velikog dijela proračunskih sredstava, a teško se oteti dojmu kako je HDZ to napravio radi kresanja krila (pre)moćnom SDP-ovom gradonačelniku, ceh plaćaju građani. To se posebice odnosi na pretvaranje donedavno slobodnih parkiralilšta u plaćena (nećemo spominjati velika poskupljenja komunalija). Sve je više neelitnih kvartova gdje je je praktički nemoguće parkirati na besplatnom parkingu.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 04 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
AUTOCESTA KOJA NE OPRAŠTA POGREŠKE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 31 Svibanj 2007


Nesreća koja se dogodila oko ponoći (između 6. i 7. ožujka) na autocesti A1, na području Brinja, prije ulaska u tunel Mala Kapela ponovno je pokazala kakvo je stanje u našem prometu. Vozač Toyote Corolle je, nedvojbeno, vozio ogromnom brzinom te zbog toga izgubio kontrolu nad vozilom. Tome treba pridodati umor, pad koncentracije, ali i autocestu koja ne prašta greške. Sve je to dovelo do tragedije, u kojoj smo izgubili dva mlada života, a jednog je mladića u posljednji tren spasio hrabri djelatnik HAK-a.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 04 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 26 - 30 od 37
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL