Auto Portal - Perom po asfaltu
Perom po asfaltu
UMOR JE OPASNIJI OD PIJANSTVA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 31 Svibanj 2007


Teška nesreća u kojoj su u petak, na poluautocesti Rijeka-Zagreb, na samom ulazu u tunel Javorova Kosa poginule tri mlade osobe, ponovno je aktualizirala problem sigurnosti na našim cestama. Poluautocesta je najnesigurnija prometnica, jer na njoj se vozi brzo gotovo kao na autocesti, a rizici su neusporedivo veći. Bilo bi dobro da prestanemo samo pratiti crne statistike.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 04 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
GENERAL MOTORS UZVRATIO UDARAC TOYOTI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 31 Svibanj 2007


Jubilarni 100. salon u Detroitu, službenog naziva North American International Auto Show, koji je za posjetitelje otvoren do 21. siječnja, potpumo je u znaku General Motorsa. Za razliku od prošle godine, kad je GM imao samo jedan pravi novitet (konceptni Camaro Sports Car), a prodajni pad sa 8,7 na 8,6 milijuna bio je dodatno ugrožen rastom prodaje Toyote, koja je od 2004. do 2005. povećala prodaju sa 6,5 na 7,3 milijuna, stanje za koncern iz Detroita poboljšalo se iz temelja.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 04 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 36 - 37 od 37
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL