Auto Portal - Pravni stručnjak
Pravni stručnjak
NASLJEĐIVANJE POTRAŽIVANJA ŠTETE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 05 Studeni 2007

Image
Prije osam godina majka mi je doživjela prometnu nesreću te je protiv osiguravatelja vodila parnični postupak radi pretrpljenih ozljeda. Tijekom postupka je preminula. Mogu li kao zakonska nasljednica naslijediti potraživanje prema nadležnom osiguravatelju?

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 19 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
VOZILO PROPALO NA DEPONIJU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 01 Studeni 2007

Image
U kaznenom postupku policija mi je oduzela vozilo. Tijekom vođenja postupka, u periodu dužem od tri godine, vozilo je na službenom deponiju potpuno propalo, a ja sam pravomoćno oslobođen optužbe za kazneno djelo. Od koga mogu potraživati naknadu?

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 19 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
NAKNADA ZA OŠTEĆENJE MINOM PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 01 Studeni 2007

Image
S teretnim sam vozilom nagazio na minu u neoznačenom minskom polju. Došlo je do eksplozije, koja je srećom oštetila samo vozilo. Postavio sam zahtjev na naknadu Republici Hrvatskoj, no dobio sam odgovor kako država nije u obvezi nadoknaditi štetu, jer je prema Zakonu o razminiranju povjerila razminiranje drugoj pravnoj osobi. Je li to utemeljeno na zakonu?

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 19 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 21 22 23 24 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 116 - 118 od 118
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL