Auto Portal - Pravni stručnjak
Pravni stručnjak
AKO NISTE KRIVI, OSIGURANJE MORA ISPLATITI 100 POSTO PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 21 Kolovoz 2010

Image

U ljeto 2007. imao sam prometnu nesreću. Presudu u svoju korist dobio sam u ožujku ove godine. Procijenjena je šteta 28.000 kn. Oba vozila iz navedene prometne nezgode su osigurana u Jadranskom osiguranju. Presuda nije pravomoćna, pa osiguranje priznaje samo 50 posto štete...

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 19 Kolovoz 2010 )
Opširnije...
 
OSTAO SAM BEZ VOZAČKE DOZVOLE, A NISAM VOZIO PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 17 Kolovoz 2010

Image

Nakon što sam s društvom u kafiću popio više nego što sam planirao, odlučio sam ići s autom prijatelja. zbog toga sam ušao u auto i sjeo na vozačevo sjedalo, kako bih pokupio dokumente, ključeve, pločicu radija te stvari iz police. U tom trenutku me zaskočio policajac i zatražio alkotest. Bio sam zbunjen, pa sasm puhao, a mislim da nisam trebao. Napuhao sam 0,95 promila i policajac mi je oduzeo dozvolu i napisao prijavu. Što napraviti, jer smatram da sam oštećen, a imam i dva svjedoka koji će potvrditi moju priču.

Zadnja Promjena ( Utorak, 17 Kolovoz 2010 )
Opširnije...
 
ODŠTETA ZA OŠTEĆENJE AUTA U JAVNOJ GARAŽI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 03 Svibanj 2010

Image

Parkirao sam auto u javnoj garaži i kad sam se vratio, uočio sam oštećenje na desnim vratima, koje je prouzročio vozač vozila koje je bilo parkirano do moga. Kako se radi o skupom modelu (novi Audi A4) nastala je velika šteta. Nadzorne kamere nisu registrirale štetni događaj, a ja nisam zapamtio koje je auto bilo parkirano do moga. Kako mogu doći do odštete, jer sam uredno platio parkiranje.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 02 Svibanj 2010 )
Opširnije...
 
PRODAVAČ MI JE REKAO DA AUTO IMA KARAKTERISTIKE, KOJE U STVARI NEMA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 22 Travanj 2010

Image

Prodavač u autosalonu mi je prilikom kupnje automobila rekao da ima odredjene karakteristike, koje auto nije imalo kada sam ga dobio. Žalio sam im se nekoliko puta i vozio auto na sevris, ali oni su rekli da je sve OK i da je auto došao onakav kakav je i naručen. Što se u ovom slučaju može učiniti?

Zadnja Promjena ( Srijeda, 21 Travanj 2010 )
Opširnije...
 
ODŠTETA ZA INVALIDITET, NAKON NESREĆE BEZ DOZVOLE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 07 Travanj 2010

Image

Kao student bio sam osiguran putem fakulteta policom, koja je pokrivala i nezgodu tj. trajni invaliditet. Doživio sam prometnu nesreću upravljajući motociklom bez dozvole tj. kategorije za motocikl i pretrpio trajni invaliditet, a za nesreću je kriv vozač automobila. Osiguranje mi odbija platiti odštetu, jer nisam imao položenu kategoriju za motocikl. Imam li pravo na naknadu štetu po polici fakulteta?

Zadnja Promjena ( Srijeda, 07 Travanj 2010 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 11 - 15 od 118
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL