Auto Portal - Pravni stručnjak
Pravni stručnjak
NAKNADA I BEZ RAČUNA ZA POPRAVAK PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 12 Siječanj 2010

Image

Nakon nesreće automobil sam popravio u privatnom aranžmanu, jer je bilo jeftinije. Je li mi osiguravatelj dužan isplatiti naknadu cjelokupnog troška, iako nemam račune popravka ovlaštenog servisa?

Zadnja Promjena ( Petak, 08 Siječanj 2010 )
Opširnije...
 
NAKNADA ZA POPRAVAK RABLJENIM DIJELOVIMA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 08 Siječanj 2010

Image

Moje vozilo starije proizvodnje u prometnoj nezgodi pretrpjelo je znatna oštećenja pa nisam bio u mogućnosti nabaviti sve dijelove, koji su bili predviđeni za zamjenu. Kako nisam mogao prezentirati te račune na nove dijelove isplaćena mi je 30 posto manja štete od strane osiguranja. Imam li pravo na razliku do pune cijene?

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 04 Siječanj 2010 )
Opširnije...
 
KRIVAC POBJEGAO, TKO ĆE PLATITI ŠTETU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 04 Siječanj 2010

Image

Imao sam nesreću, a krivac je pobjegao. Kako imam kasko, po toj polici sam nadoknadio štetu. Naknadno sam saznao točnu registraciju vozila koje u trenutku nezgode nije bilo osigurano. Mogu li mogu od svog osiguravatelja ili Hrvatskog ureda za osiguranje zatražiti povrat stečenog bonusa zbog iskorištenog kaska.
 

 

Zadnja Promjena ( Srijeda, 30 Prosinac 2009 )
Opširnije...
 
DOZVOLA PO STAROM ZAKONU, KAZNA PO NOVOM PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 29 Prosinac 2009

Image

Nakon što su mi istekle dvije godine od dobivanja vozačke dozvole, prestala mi je zabrana upravljanja vozila snažnijih od 75 kW i vozačka mi je produžena do 2018. U međuvremenu je promijenjen zakon te sam kao 21. godišnjak ponovno proglašen mladim vozačem i policija mi je napisala kaznu od 1000 kn, jer sam upravljao očevim autom od 125 kW. To mi je apsurdno...
 

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 28 Prosinac 2009 )
Opširnije...
 
IMAM POLICU, A OD MENE TRAŽE ODŠTETU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 23 Prosinac 2009

Image

Oštećenik me tuži i od mene traži naknadu za štetu, zbog nesreće koju sam uzrokovao. Ima li pravo na to, jer moj auto je uredno osiguran?

Zadnja Promjena ( Srijeda, 23 Prosinac 2009 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 31 - 35 od 118
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL