Auto Portal - Predstavljamo
Predstavljamo
ŠKODA PRAKTIK: PREDVODNIK U SEGMENTU LAKIH DOSTAVNIH VOZILA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 08 Studeni 2007

Image
Škoda Praktik model je koji kombinacijom originalnog dizajna i osobnog vozila donosi inovaciju kupcima u segmentu lakih gospodarskih vozila. Vozilo je prvenstveno namijenjeno malim i srednje velikim tvrtkama za obavljanje njihovog svakodnevnog posla. Veliki prtljažni kapacitet od 1.900 litara, visina vozila i isplativost čine Praktik vrlo fleksibilnim vozilom, osobito u gradskoj vožnji, u kojoj obzirom na dimenzije modela Praktik, parking postaje jednostavniji. Velika bočna vrata i širok stražnji poklopac omogućuju olakšan pristup smještenom teretu. Škoda Praktik svakodnevne radne obaveze stavlja u udobnu unutrašnjost osobnog vozila visoke kvalitete.

Opširnije...
 
NISSAN GT-R: NAJBRŽI SERIJSKI AUTOMOBIL NA SVIJETU? PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 01 Studeni 2007Novi Nissan GT-R mogao bi biti dosad najusavršeniji i tehnološki najnapredniji automobil visokih performansi. Osim što je riječ o jednom od najbržih vozila na svijetu (računajući rekord kruga za serijske automobile na čuvenom Nürburgringu u Njemačkoj), njegova sigurnost te lakoća upravljanja pri brzoj vožnji u svijetu vjerojatno nemaju premca. Postiže najveću brzinu od 310 km/h, a od 0-100 km/h ubrzava za 3,5 sekunde, brže od mnogih dvostruko skupljih europskih super automobila.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 04 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
BMW: TEMPERAMENT UZ NISKU POTROŠNJE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 01 Studeni 2007


BMW-ove automobile gotovo svi smatraju naglašeno sportskim i temperamentnim, od kojih se ne očekuje štedljivost. Zbog toga iznenađuje što njihovi modeli nove generacije osiguravaju najbolje performanse, a istodobno i najnižu potrošnju. U klasi benzinskih kompakata, BMW 116i sa 122 KS do stotke ubrzava za 10,1 s, postiže 205 km/h, a prosječno troši 5,8 litara na 100 km. Usporedivi Mercedes B170 i Audi A3 1.6 FSI, sa 115 KS, troše 6,8, odnosno 6,6 litara, što je 17,2 odnosno 13,8 posto više.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 81 - 83 od 83
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL