Auto Portal - Predstavljamo
Predstavljamo
NOVI MERCEDES-BENZ E-KLASE CABRIO PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 21 Prosinac 2009

Image

Vrlo privlačan i emotivno nabijen Cabrio najnoviji je proizvod uspješne linije Mercedes-Benzove E-klase. Ovaj top-model s dvojim vratima, čija prodaja počinje u siječnju, a na hrvatsko tržište dolazi potkraj ožujka 2010., ima klasičan meki krov koji stilom pridonosi jedinstvenom osjećaju vožnje. Krov je kabrioleta smješten u posebnom odjeljku te je od prtljažnog prostora odvojen posebnim poklopcem. Kada je krov podignut i poklopac spušten, volumen prtljažnog prostora raste za 90 litara i iznosi 390 litara.

Zadnja Promjena ( Petak, 18 Prosinac 2009 )
Opširnije...
 
MICHELIN LATITUDE CROSS PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 06 Studeni 2009

Image

Michelin je ove godine predstavio potpuno novi pneumatik Michelin Latitude Cross, koji je izrađen isključivo za SUV modele. Taj pneumatik postaje dio Michelinove ponude pneumatika za vozila s pogonom na četiri kotača, koja je u potpunosti obnovljena u manje od dvije godine. Svi pneumatici u ovoj obitelji dijele isto ime – Michelin Latitude. Namijenjena cestama diljem Europe, od snježnoga sjevera do sunčanoga juga, sveobuhvatna paleta proizvoda nudi pneumatik za uporabu na najnovijim SUV modelima, od najzahtjevnijih terenskih uvjeta do svakodnevne vožnje po asfaltu. Ponudom Michelin Latitude Cross tvrtka Michelin postiže jedinstvenu sintezu, stvorivši pneumatik koji je doista sposoban pružiti izvanredne performanse, kako na cesti tako i izvan nje. Većina vlasnika SUV vozila još uvijek najviše upotrebljavaju na cestama, no znači li to da bi trebali zaboraviti terensku vožnju kada je njihovo vozilo konstruirano upravo za takvu vrstu iskušenja? Odgovor na to pitanje – naravno negativan – dali su sami vozači u Europi. Naime, izjavljuju kako bi povremeno htjeli iskoristiti mogućnosti koje nude njihova vozila.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 04 Studeni 2009 )
Opširnije...
 
BRIDGESTONE ZIMSKI PNEUMATICI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 04 Studeni 2009

Image
Blizzak LM-30: visoka sigurnost na snijegu i mokrom

Bridgestone je razvio dva zimska lamelirana pneumatika Blizzak nove generacije, namjenjena za zimske uvjete središnje Europe. Oba pneumatika daju višu razinu sigurnosti za vozača, kao i bolju ekonomičnost i doprinos zaštiti okoliša. Novi Blizzak LM-30 odlikuje se povećanom sigurnošću na snijegu i ledu, te odličnim kočenjem na mokroj podlozi, dok je Blizzak LM-35 usmjeren na sigurne zimske performance i upravljivost na suhoj i mokroj podlozi pri velikim brzinama na auto-cestama. Oba pneumatika su proizvedena za naknadnu prodaju, ali su testirana od vodećih proizvođača automobila.

Zadnja Promjena ( Utorak, 03 Studeni 2009 )
Opširnije...
 
AUDI A5 SPORTBACK PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 17 Srpanj 2009

Image

Audi predstavlja sasvim novi koncept Audi A5 Sportback. Model s pet vrata s dugim, elegantnim stražnjim krajem objedinjuje najbolje od različitih tipova vozila: emocije i eleganciju modela kupe, udobnost limuzine i praktičnost karavana. Sportback se pridružuje modelima Coupé i Kabriolet, kao treći član obitelji modela A5. Audi A5 Sportback dolazi kod Audi distributera u rujnu, upadljivog dizajna, vrlo velike svakodnevne praktičnost, sportskim karakterom i modelima motora koji su jednako štedljivi koliko su snažni. Audi, izumitelj modela Avant, postavlja nove trendove u dizajnu s modelom A5 Sportback. Kupe s pet vrata ima vrlo elegantne linije. 36 milimetara je niži od modela A4 Sedan; s kratkim prednjim prevjesom, dugim međuosovinskim razmakom, većim tragom kotača i četiri vrata bez okvira s tankim linijama stakla, što je zasigurno prava slika sportske elegancije. Unutrašnjost je prostrana, a osigurava udobnost bez premca na sva četiri sjedala. Vrata velikog prtljažnog prostora skladno su uklopljena u dugi, zašiljeni stražnji kraj s plosnatim stražnjim nosačima krova; rub spojlera dodatno naglašava taj izgled. Obujam prtljažnog prostora je 480 litara što je gotovo jednako kao na modelu A4 Avant, a povećava se na 980 litara dok su stražnja sjedala preklopljena.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 19 Srpanj 2009 )
Opširnije...
 
PORSCHE PANAMERA SPORTSKI KUPE SA ČETVORA VRATA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 03 Travanj 2009

Image

Porsche je dugo razmišljao o sportski kupe sa četvora vrata za koju se neće reći da je produženi model 911. Pri tom htjelo se napraviti kupe sa četvora vrata što je posljednjih godina u modi. Porsche Panamera dugačka je 4,97 m, široka je 1,93, a visoka 1,42 metra. Panamera je 10 cm kraća i 5 cm šira i niža od direktne konkurencije. Karoserija kupe oblika ima četvora vrata i mjesta za prijevoz četiri odrasle osobe i to je najveća novost. Panamera straga ima dva odvojena sportska sjedala koja i osobama visokim 190 cm pružaju udobnost i dovoljno mjesta za noge i glavu. Srednja konzola proteže se kroz cijelu unutrašnjost obučena u najkvalitetniju kožu i drvene, odnosno karbonske elemente. Sva sjedala imaju integrirane naslone za glavu. Prtljažni prostor Panamere S ima obujam 445 litara, a preklapanjem stražnjih sjedala raste na 1.263 litara.

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 02 Travanj 2009 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 16 - 20 od 83
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL