Auto Portal - Predstavljamo
Predstavljamo
PREDSTAVLJAMO MERCEDES-BENZ E-KLASE (W212) PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 15 Prosinac 2008

Image

 

Mnogi tvrde da bi Mercedes napravio bolji posao da se drži samo klasa u kojima je apsolutni vladar na tržištu, a njihov najvažniji model, koji im je dosad donio gotovo pola ukupnog profita je E-klase. Zbog toga je prezentacija novog modela serije W212, najvažniji događaj godine za 2009., u klasi luksuznih automobila. Iako su službene fotografije već preplavile internetske stranice i specijalizirane tiskovine, karizmatični i simpatični direktor Daimlera dr. Dieter Zetsche, sjajni će pokrov s novog modela skinuti 11. siječnja na salonu u Detroitu. U vremenima krize i brojnih otkaza dolaska na salon, taj će novitet spasiti izložbu u kultnom središtu Cobo. Novi model će malo smanjena S-klasa, a s dužinom od 4,9 i širinom od 1,9 metara bit će prava mjera u klasi elitnih modela.

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 18 Prosinac 2008 )
Opširnije...
 
PREDSTAVLJAMO NOVI BMW Z4 PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 15 Prosinac 2008
Image

Novo izdanje uspješnog roadstera u suvremenom i autentičnom obliku. Novi BMW Z4 predstavlja užitak u vožnji koji je povezan s najvećim mogućim sportskim potencijalom. Prvi BMW-ov roadster sa sklopivim tvrdim krovom. Novi model je nasljednik BMW Z4 Roadstera i BMW Z4 Coupea. Novi BMW Z4 s dugim poklopcem motora, velikim prostorom za kotače, velikim međuosovinskim razmakom i kratkim prepustima.
Zadnja Promjena ( Utorak, 16 Prosinac 2008 )
Opširnije...
 
MINI CABRIO SPREMAN ZA LJETO PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 11 Prosinac 2008

Image

Novo izdanje uspješnog, diljem svijeta u 164.000 primjeraka prodanog otvorenog četverosjeda iz Oxforda i treća karoserijska izvedba unutar MINI obitelji. Novi MINI Cabrio simbolizira oduševljenje za vožnju u otvorenom automobilu i utjelovljuje nezamjenjivi stil marke MINI. U usporedbi s prethodnikom ciljano su se razvijale jedinstvene osobitosti na područjima dizajna, premium kvalitete, upravljanja, voznih performansi, učinkovitosti kao i funkcionalnosti. Primjetna je daljnja evolucija dizajna: karoserija s dvoja vrata i platnenim krovom, uključujući pomični krov, omogućuje jedinstvene, neusporedive proporcije i individualni stil. Za marku tipični govor forme, elementi dizajna i proporcije pokazuju jasnu pripadnost MINI obitelji.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 10 Prosinac 2008 )
Opširnije...
 
PREDSTAVLJAMO ALFA ROMEO MI.TO PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 21 Studeni 2008
Image

Alfa Romeo je marka koja simbolizira talijanski sportski stil i automobilski dizajn koji je sada star već 100 godina. Alfa Romeo je jedna od rijetkih marki čiji se vlasnici nazivaju posebnim imenom ‘Alfisti’. Jedinstvenost dizajna i tradicionalni logo marke čini vozilo Alfa Romeo trenutačno prepoznatljivim (prednja maska Alfa Romeo je jedan od primjera) i činjenica da automobili imaju vlastitu osobnost su faktori koji čine ovu marku jedinstvenom i postojećim i budućim vlasnicima. Današnja moderna Alfa ima veliku agilnost u vožnji, poboljšan omjer mase vozila i snage motora, te tzv. ’Alfa’ point’ (distribucija mase), neizbježan ‘downsizing’ i odličnu upravljivost (ovjes, upravljač). Zajednički nazivnik najuspješnijih modela vozila Alfa Romeo (od P2 do Giuliette i Duetta, koji su postali reference u automobilskoj povijesti), je da su svi obilježeni rijetkom agilnošću. Agilnost se može izmjeriti procjenom ubrzanja po sve četiri osi vozila: ubrzanje, kočenje i brzina promjene smjera vožnje (tj. vrijednost ubrzanja u lijevom i desnom zavoju, brzina prolaska kroz zavoje).
Zadnja Promjena ( Četvrtak, 20 Studeni 2008 )
Opširnije...
 
OPEL INSIGNIA, PREDSTAVLJAMO NAJBOLJI EUROPSKI AUTOMOBIL PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 18 Studeni 2008

Image
- Velik izbor: tri varijante karoserije, sedam motora certificiranih prema standardu Euro 5
- Napredne tehnologije: Opel Eye, FlexRide, AFL+, prilagodljivih 4x4
- Cijena osnovnog modela 22.990 eura


Opelova/Vauxhallova Insignia proglašena je od strane nezavisnog žirija sastavljenog od auto-moto novinara iz 23 zemlje automobilom godine 2009. (Car of the Year 2009, COTY), čime ovaj automobil iz srednjeg segmenta postaje doista revolucionaran za brand. 'Mnogi članovi žirija izdvojili su izgled i vizualne kvalitete ovog modela, ali novi model iz Rüsselsheima za srednji segment puno je više od pukog stila', izjava je neprofitne organizacije COTY. 'Aktivna i pasivna sigurnost, udobnost i cijeli niz učinkovitih motora karakteristike su ovog automobila. Bogatstvo opreme prošireno je sofisticiranim opcijama kao što su 'Opel Eye' koji čita prometnu signalizaciju, ovjes FlexRide te prilagodljivi sustav prednjih svjetala s čak 9 načina rada.'

Zadnja Promjena ( Srijeda, 19 Studeni 2008 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 31 - 35 od 83
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL