Auto Portal - Rabljeni
Rabljeni
FIAT STILO 1.6 16V (2002. - 120.000 KM) PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 14 Svibanj 2007

Image
Fiat Stilo je 2001. stigao gotovo neprimjetno, kao zamjena za osrednjeg Brava. Iz Fiata su se hvalili kako su bitno poboljšali kvalitetu te da, primjerice, plastičnu armaturu izrađuje bavarska tvrtka koja radi i za Audi. Viša se kvaliteta vidjela i u cjelokupnoj izvedbi automobila, iako osnovna masa od 1090 kg (kao Grande Punto) pokazuje kako Stilo nije čvrst poput Golfa ili Astre. Ipak, problemi s vibriranjem prednje armature i neugodne nevolje s podizačima stakala, pregaranjem žarulja, otkazivanjem prekidača… uglavnom su riješene.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 25 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
FIAT PUNTO 1.2 ACTIVE (2002. - 86.500 KM) PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 07 Svibanj 2007

Image
O rabljenom Puntu druge generacije već smo pisali, no to je jedan od najpopularnijih automobila na tržištu, pa zaslužuje posebni osvrt. Atraktivno skrojen model niže klase krajem 1993. naslijedio je Uno, a krajem sljedeće godine osvaja titulu 'Europskog automobila 1995. godine'. Punto druge generacije prodavao se od kraja 1999. do sredine prošle godine, kad ga je zamijenio Grande Punto, a mogli bismo vidjeti još novih izvedbi, pod nazivom Zastava 10.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 05 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
OPEL CORSA 1.3 CDTI (2006. - 14.000 KM) PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 30 Travanj 2007

Image
Jedan od najpopularnijih i najsolidnijih modela niže klase je Opel Corsa. Na test smo dobili model star niti godinu dana, koji je kupljen u vrijeme kad je pristigao model četvrte generacije. To je i najveće jamstvo za povoljnu kupnju ovog modela - riješene su sve dječje bolesti, a zbog dolaska novog modela, cijena je razmjerno povoljna. Dodatan je argument Fiat-GM-ov dizelaš 1.3 CDTI, jedan od najboljih malih dizelaša na tržištu. No, kod kupnje takve verzije treba biti na oprezu, posebice ako je stara više od dvije godine. U pravilu ih kupuju osobe koje u pravilu prelaze puno kilometara pa možete naletjeti na primjerak s vraćenom kilometražom.
 

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 04 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sljedeća » Kraj »»

Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL