Auto Portal - Doktore pomozite
Doktore pomozite
KOJU ŠKODU YETI KUPITI 2.0 TDI ILI 1.8 TSI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 14 Studeni 2010

Image

Molio bih za stručno mišljenje po pitanju odabira motora za vozilo. Odlučio sam se za model Yeti ali se jos premisljam koji motor je bolji, 2.0 dizel sa 170 KS ili 1.8 turbo benzin sa 160 KS. Izricito su mi potrebne dobre perfomanse i medjuubrzanja. Kupujem auto na duzi period, tj. ne mislim ga mijenjati narednih 4 ili 5 godina. Interesuje me koji motor je pouzdaniji, manje sklon kvarovima? Koji ima bolje perfomanse jer pretrazujucio internet naletio sam jedino na ubrzanje od 0-100 koje je isto za oba. Razlika cijene mi nije previse bitna, jer smatram da ustedom prilikom kupovine benzinca isto toliko gubim prilikom prodaje jer ga je teze prodati, tako da je dizel ipak isplativiji. Sta mi možete reći o ovom dizelskom motoru, koliko se do sad pokazao pouzdanim. Kako ga održavati s obzirom na nas kvalitet goriva? Nadam se vasem odgovoru i unaprijed zahvaljujem.

Zadnja Promjena ( Subota, 13 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
MOGU LI KORISTITI ULJE NIŽE SPECIFIKACIJE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 13 Studeni 2010

Image

Koja je razlika (u fizikalnim svojstvima) između motornih ulja npr. A3/B4 i A3/B5. Naime uspio sam pronaći da ulja sa oznakom B5 (za razliku od B4) imaju ograničenu dinamičku viskoznost. Koje su još razlike? Konkretno, u uputsvima proizvođača vozila je navedeno da se koristi ulje xxx ACEA A3/B5 ili ulje drugog proizvođača yyy iste specifikacije. Koliko bi se pogriješilo ako bi se koristilo ulje specifikacije ACEA A3/B4?

Zadnja Promjena ( Subota, 13 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
ŠTO JE BOLJE - C3 1.4 VTI ILI POLO 1.4 PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 11 Studeni 2010

Image

Poštovani, molim vas vaše mišljenje u vezi pouzdanisti i trajnosti PSA/BMW-ovog motora 1.4 VTI 95 KS. Planiram ga uzeti u novom Citroenu C3, ali sam čitao da se gasi u vožnji i da ima dosta sporova i reklamacija u vezi njega. Alternativa mi je VW-ov benzinac 1.4 86KS u novom polu. Unaprijed hvala na odgovoru.

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 11 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
BIJELI DIM IZ ISPUŠNE CIJEVI CIVICA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 10 Studeni 2010

Image

Posjedujem Hondu Civic 1.4i iz 1998. Automobil je prešao manje od 100.000 km. U posljednje vrijeme sam primijetio da iz ispušne cijevi izlazi bijeli dim (para). Ne prestaje kad se motor zagrije. Razina ulja i rashladne tekućine je stalna. Što bi mogao biti uzrok i kolika je hitnost popravka. S poštovanjem

Zadnja Promjena ( Utorak, 09 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
PALI SE LAMPICA ELEKTRONIKE MOTORA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 07 Studeni 2010

Image

Vozim Opel Corsu 1.0 iz 1998. godine. U zadnjih godinu i pol dana pali se narančasta lampica za elektroniku motora. Lampica se pali kada otpustim gas i ne pritisnem ga nekoliko sekundi, dakle kod usporavanja automobila, a gasi se sama nakon 4-5 sekundi...

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 04 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 41 - 45 od 677
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL