Auto Portal - Test
Test
TEST DACIA LOGAN PICK UP 1,6 AMBIANCE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 01 Prosinac 2009
Image

Pri spomenu na pick-up vjerujemo da većina zamisli da ćemo govoriti o američkom velikom pick-up vozilu koje je izrađeno na šasiji terenskog vozila i koje u prednjem dijelu ima veliku putničku kabinu, a u stražnjem dijelu teretni otvoreni limeni sanduk za prijevoz tereta. Možemo reći da ovom prilikom ne govorimo o takvom pick-upu. Testirali smo vozilo Dacia Logan pick-up koje je relativno novo na našem tržištu i ne radi se o šminkerskom ljepotanu pick-upu kakva je većina na našim cestama - a čemu šminka uostalom, pa tu se radi o pravom radnom stroju, gdje praktičnost, funkcionalnost i izdržljivost dolaze prije estetike i šminke.
Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 30 Studeni 2009 )
Opširnije...
 
TEST LA STRADA REGENT 4X4 SPRINTER 315 CDI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 20 Studeni 2009

Image

Autodom ili autonomno kampersko vozilo ili kako mnogi kažu kamp kućica s motorom, stidljivo, ali uporno polako postaje popularno i na hrvatskom tržištu. Po pitanju autodoma kasnimo za europskim državama, a otkrili su ga ponajviše, ne hrvatski kampisti, već navijači hrvatskih reprezentacija (nogomet, rukomet, Formula 1...) jer ima izuzetnu praktičnost i financijsku pogodnost. Dnevni najam autodoma na razini je jednog noćenja kvalitetnijih hotela, ali s velikom razlikom što u hotelu boravi jedna osoba, a za isti iznos u autodomu može boraviti čak do sedam osoba.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 30 Studeni 2009 )
Opširnije...
 
TEST MAZDA 6 CD 125 TE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 10 Studeni 2009
Image

Tvrtka iz Hiroshime drugom je generacijom šestice prije dvije godine unaprijedila zoom-zoom stil, ponudivši jednu od najelegantnijih limuzina na tržištu. Produžena je 6,5, proširena 1,5 i povišena 0,5 cm, a boljim iskorištenjem prostora postala je komfornija i ugodnija. Mazda 6 ne osvaja atraktivnošću, ali djeluje skladno i uvjerljivo u svakom detalji. Iza svega stoji visoka japanska kvaliteta. Dakle, ova se limuzina kupuje razumom (proizvodi se u Japanu!), a ne srcem, iako pruža i dovoljno stila. Napravljena je tehnologijom downsizing, čelikom visoke čvrstoće te je čvršća i sigurnija, a 50 kg lakša od prethodne. Prostrana unutrašnjost je presvučena kvalitetnim materijalima, a već osnovna oprema nudi sve potrebno za potpuni komfor.
Zadnja Promjena ( Nedjelja, 15 Studeni 2009 )
Opširnije...
 
TEST PEUGEOT 308 CC 2.0 HDI SPORT PACK PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 02 Studeni 2009
Image

Peugeot 308 je na jesen 2007. zamijenio model 307. Kad je predstavljen, mnogi su s pravom rekli kako je to samo temeljit redizajn prethodnika. U osnovi, to je istina, iako je izvedba osjetno solidnija. Bilo je to i logično - Peugeot 307 je osvojio titulu ‘Europskog auta 2002. godine’ te ga i danas smatraju jednim od najljepših u klasi. Nije bilo mudro bitnije ga mijenjati, a i vlasnici tih modela nemaju osjećaj da im je dolaskom 308-ice njihov ljubimac naglo ostario. Novi je model zadržao sve bitne odlike prethodnika, ali je solidnije izrađen i bolje opremljen. Verzija coupe-cabriolet - 307 CC predstavljena je 2003, a o uspjehu govori činjenica da je u pet godina prodano 180.000 primjeraka. Prošle je jeseni stigao nasljednik 308 CC (točno godinu nakon osnovne 308-ice). Nudi se u dvije verzije - turbobenzinskoj 1.6 THP sa 150 KS, kojeg PSA potpisuje s BMW-om i turbodizelski 2.0 HDi sa 140 KS, iz kooperacije s Fordom. Testirali smo dizelsku verziju, raskošno opremljenu Sport Pack, koja ima sve što se može poželjeti u automobilu, uključujući i kožna sjedala koja se podešavaju na struju, griju i ventiliraju.
Zadnja Promjena ( Srijeda, 04 Studeni 2009 )
Opširnije...
 
TEST DACIA LOGAN VAN 1,6 AMBIANCE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 29 Listopad 2009

Image

Vjerujemo da već svi znaju kako je Renault vlasnik marke Dacia koja se proizvodi u Rumunjskoj i s kojom surađuje već dugi niz godina. U sklopu postavljanja marke Dacia na vlastite noge na svjetskom tržištu tadašnji šef Renaulta zamislio je projekt automobila namijenjenog tržištima manje kupovne moći (istočnom dijelu Europe i ostalim automobilskim tržištima koja se brzo razvijaju). Tada je pompozno najavljivana cijena novog automobila Logan od samo 5.000 dolara. Do realizacije ovog projekta koji je trebao motorizirati istočne zemlje došlo je 2004. godine, ali proizvođač je shvatilo da je obećani cilj od 5.000 dolara izuzetno teško ispuniti.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 28 Listopad 2009 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 46 - 50 od 163
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL