Auto Portal - Test
Test
TEST TOYOTA LAND CRUISER 3.0 D-4D EXECUTIVE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 31 Listopad 2010

Image

Klasični terenci teške kategorije polako nestaju sa scene. Tu su još Mitsubishi Pajero, Nissan Patrol, Mercedes G i - Toyota Land Cruiser. Taj posljednji, kojeg smo u moćnoj dizelskoj i luksuznoj verziji D-4D imali na testu, posljednjih ljetnih dana, terenac je teške kategorije. U svakom pogledu. U tri reda sjedala pruža mjesta i za sedam osoba, s masom od 2,3 tone doima se robusno poput tenka. U vrijeme visoke tehnologije, kad se masa ne rasipa uludo, to je podatak vrijedan štovanja. Uz blage bi se preinake Land Cruiser lako pretvorio u vozilo za posebne namjene, a statusni luksuz najvišeg ranga upotpunjuje sliku vozila kakvo se ne sreće često. Zapravo, to je i teška šminka i kad se uzme u obzir da uz klasičnu terensku koncepciju ovaj Land Cruiser može potegnuti 175 km/h (kome i zašto treba brže?!) te do stotke ubrzava u 11,7 sekundi, ovo je pravi izbor za one koji se žele voziti u visokom stilu. Naravno, ako imaju dovoljno novca.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 07 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
TEST HONDA CR-V 2.2 I-DTEC EXECUTIVE PLUS A/T PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 26 Listopad 2010

Image

Novi CR-V ulazi u drugu tržišnu sezonu. Službeno, to je treća generacija temperamentnog japanskog SUV-a na granici kompaktne i srednje klase, a u osnovi, radi se o drugoj. Prvi model, čija je oznaka kratica od comfortable recreational vehicle, predstavljen je krajem 1995. Temeljito je redizajniran 2002. i osvježen 2004, a krajem 2006. stigao je posve novi, aktualni model. Dužinom od 453 cm, širinom od 182 cm i visinom od 181 cm približava se srednjoj klasi, ali osovinski razmak od 262 cm pokazuje gene kompakta. Najveća su poboljšanja u dizajnu, koji je bio kočnica uspjeha prethodnog modela. Skladan, dinamičan stil, skrojen kako bi zadovoljio europske i američke kupce, generator je tržišnog uspjeha.

Zadnja Promjena ( Petak, 29 Listopad 2010 )
Opširnije...
 
TEST CITROËN DS3 1,6 VTI 120 SO CHIC PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 21 Listopad 2010
Image

Novu Citroënovu liniju automobila s oznakom DS otvorio je model automobila Citroën DS3. Nova DS linija automobila, kako to i njezino ime daje naslutiti, predstavlja dodatni simbol kreativnosti i tehnologije marke Citroën. Postoje zapravo brojne izvedbe DS3 koje svatko može kreirati prema vlastitom ukusu. Krov, karoserija, kućište retrovizora, naplatci… sve su to područja koja se mogu personalizirati kako bi svaki DS3 bio stvoren na sliku svojeg vlasnika. U unutrašnjosti pak, na izboru su brojne boje, presvlake i materijali namijenjeni za letvicu armaturne ploče, ručicu mjenjača kao i za mnogobrojne ostale elemente.
Zadnja Promjena ( Utorak, 26 Listopad 2010 )
Opširnije...
 
TEST AUDI A1 1,4 TFSI S tronic AMBITION PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 19 Listopad 2010

Image

Audi za svoj model A1 kaže da je istovremeno premium proizvod i najsportskiji automobil u klasi malih kompaktnih automobila. Poslije test vožnje mogli bismo se i složiti s tom činjenicom. Testirali smo top benzinsku verziju Audi A1 1,4 TFSI S tronic Ambition novog Audijevog aduta u maloj kompaktnoj premium klasi. Mali turbo benzinski motor od 122 KS u kombinaciji sa S tronic automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom i sedam stupnjeva prijenosa, te najbogatijim paketom opreme Ambition, zaludit će potencijalne kupce kvalitetom, kompaktnošću i efikasnošću, te svojim odličnim sportskim karakterom.

Zadnja Promjena ( Utorak, 26 Listopad 2010 )
Opširnije...
 
TEST CITROËN C3 1,6 VTi EXCLUSIVE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 18 Listopad 2010
Image

Prva generacija Citroena C3 predstavljena je 2002. godine, a sada je došlo vrijeme za drugu generaciju. Novi Citroen C3 nastao je na istoj platformi kao i automobil Peugeot 207, tako da oba automobila imaju isti međuosovinski razmak. Novi model C3 ima ambiciozan cilj - nadmašiti svog prethodnika koji je bio pravi bestseler i prodan je u više od 2 milijuna primjeraka. Novi Citroen C3 donosi primjetno višu kvalitetu u svojoj klasi. Karoserija je dugačka 3,94 m, široka 1,73 m i visoka 1,52 m. Osim toga, promjerom kruga okretanja od 10,2 m ovaj automobil ima dimenzije savršeno prilagođene upotrebi u gradu.
Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 25 Listopad 2010 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 6 - 10 od 163
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL