Auto Portal - Test
Test
ALFA ROMEO BRERA 2.2 JTS SKY WINDOW PDF Ispis E-mail
Autor: Administrator   
Nedjelja, 14 Listopad 2007

Image
Sjeli smo za upravljač automobila napravljenog u skladu s najboljim receptima talijanske kuhinje, pravog kupea za sladokusce. Dizajnirana od Giugiara, proizvedena u pogonima Pininfarine, s najboljom tehnologijom koju Alfa posjeduje, Brera dopisuje novo poglavlje o prestižnim GT automobila. S formom klasičnog kupea i opremljenošću vrhunske limuzine, potvrđuje da je vrijeme spartanskih, ekstremnih 'sportiva' prošlost. Talijani su konačno napravili više od lijepog i upravljivog automobila. Brera ni u jednom dijelu ne pati od kompleksa inferiornosti i spremna je za utakmicu s najljućim suparnicima, bez obzira koriste li prednji ili stražnji pogon. Sada se konkurenti moraju ugledati na novi talijanski kupe. Ne samo jer ga možemo svrstati među 'belle arti' i jer djeluje uzvišeno. Uvjerljiv je i zbog napredne tehnologije, vrhunskih dinamičkih kvaliteta, komfora i kvalitete. Brera je dostojan nasljednik Giuliette i Giulie Sprint, koji su obilježili prošlost Alfe, ne oduzimajući ništa već postojećem modelu GT.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 04 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
PEUGEOT 207 SW 1.6I 16v VTi PDF Ispis E-mail
Autor: Administrator   
Ponedjeljak, 24 Rujan 2007

Image
Peugeot je na tržište prvo lansirao kombi-limuzinski model 207, koji je tijekom kratkog života postao izuzetno popularan automobil. Samo jednu godinu kasnije predstavio je karavansku verziju 207 SW, koji je nasljednik modela 206 SW. Peugeotu je trebalo 40 mjeseci za predstavljanje karavanske verzije 206 SW, a današnja karavanska verzija 207 SW pojavila se na tržištu samo 15 mjeseci poslije predstavljanja kombi-limuzinske verzije 207 iz koje je i izvedena.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 07 Siječanj 2008 )
Opširnije...
 
PEUGEOT 407 SPORT PACK 2.2 HDI PDF Ispis E-mail
Autor: Administrator   
Subota, 26 Svibanj 2007

Image
U autoindustriji mnogo toga, ponekad sve, počinje i završava s dizajnom, što najbolje pokazuje Peugeot 407. Forma je privlačna, vrhunska, iako Gerard Welter, Peugeotov šef dizajna ni približno nije poznat kao Bertone, Pininfarina ili Günak. Visoku ocjenu zaslužuju tehnologija i izvedba te ne čudi što je to trenutačno jedan od najpoželjnijih automobila na našem tržištu (naravno, iza neprikosnovenog Passata). Sve je naglašeno luksuznom opremom i brutalno snažnim, a u normalnoj vožnji uglađenim i štedljivim dizelašem od 170 KS. Sve to ima i svoju cijenu od 31.497 eura, ali radi se ipak o jednom od najskupljih francuskih automobila

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 05 Studeni 2007 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 31 32 33 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 161 - 163 od 163
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL