Auto Portal - Video
Video
SVOJEGLAVI AUTOMOBILI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 28 Studeni 2010

Image

Pogledajte video s realno snimljenom situacijom koja se stvarno dogodila. Na snijegom i ledom okovanom ulicom automobili voze potpuno izvan kontrole već pri najnižoj brzini koja je sporija od brzine hodanja. Kliknite na link i pogledajte tu apsurdnu situaciju koja je srećom prošla samo sa zgužvanim limom.

Zadnja Promjena ( Petak, 26 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
ŠALJIVI VIDEO OKO ČIŠĆENJA SNIJEGA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 27 Studeni 2010

Image

Pogledajte kako bi to moglo izgledati kada ujutro u žurbi jurite na posao i trčite do automobila, te premda kasnite morate prvo očistiti automobil. Od napadanog snijega u žurbi ne shvaćate da ste očistili susjedov automobil sve dok daljinskim ključem ne otključate vrata svog automobila… Sada ste definitivno zakasnili, ali razveselili ste svog susjeda… ili susjedu…

Zadnja Promjena ( Petak, 26 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
VIŠESTRUKI SUDAR NA LEDU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 26 Studeni 2010

Image

Zima je, pa se treba pripremiti za led i snijeg. Pogledajte ovaj video i sjetite ga se kada u našim krajevima padne snijeg ili se počnu lediti ceste. Film pogledajte na donjem linku

(dvk)

Zadnja Promjena ( Petak, 26 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
VIDEO NOVA LANCIA STRATOS PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 26 Studeni 2010

Image

Nakon što je dizajnerska kuća Pininfarina predstavila novu Lanciu Stratos, pozvali su prvog čovjeka Ferrarija, Lucu di Montezemela, na probnu vožnju po stazi Fiorano u Maranellu. Gospodin Montezemolo je ostao vrlo impresioniran automobilom, pa je sugerirao i svom tehničkom direktoru, Robertu Fedeliju, da pobliže sagleda Lanciu Stratos. Službena prezentacija za novinare održat će se uskoro na stazi Paul Ricard, u Francuskoj.

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 25 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
VIDEO DODGE VIPER PALI GUME PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 18 Studeni 2010

Image

Ovom prilikom donosimo super atraktivnu usporenu video snimku paljenja guma na automobilu Dodge Viper. Premda je snimku napravio amater, zahvaljujući tri kvalitetne video kamere ugrađene na vozilu dobila se skoro profesionalna kvaliteta snimke. Dok prednji kotači skoro pa miruju, pogledajte što sve mogu napraviti pogonjeni stražnji kotač, te koliko se dima i prašine digne pri ovom burnoutu. Odlični detaljni kadrovi u montaži su oplemenjeni odličnom muzikom Ride of the Valkyries od Richarda Wagnera koja je korištena u filmu Apocalypse Now iz 1979. godine režisera Francis Ford Coppole.
 Zadnja Promjena ( Srijeda, 17 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 16 - 20 od 306
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL