Auto Portal - Video
Video
VIDEO PORSCHE CAYMAN R PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 17 Studeni 2010

Image

Pogledajte video novog malog Porscheovog kupea Porsche Cayman R koji je prošao kuru mršavljenja, pa je 55 kg lakši i za 20 mm niži od modela Porsche Cayman S. Uz 10 KS snažniji motor, Cayman R je i osjetno skuplji od Caymana S. Više tehničkih podataka pročitajte na linku PORSCHE CAYMAN R i pogledajte video

Zadnja Promjena ( Srijeda, 17 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
VIDEO NOVOG CHEVROLET CAMARO CONVERTIBLE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 17 Studeni 2010

Image

Pogledajte video o novom američkom automobilu Chevrolet Camaro Convertible koji je predstavljem povodom autosalona u Los Angelesu. Ovaj atraktivni kabriolet počet će se prodavati na tržištu SAD-a u veljači 2011. godine, a prodaja u Europi najavljena je za rujan 2011. godine. Električni krov spušta se za 20 sekundi, a izrađen je u suradnji s istim proizvođačem koji je radio krov za kabriolet izvedbu Corvette. Više podataka pročitajte na linku CHEVROLET CAMARO CONVERTIBLE i pogledajte video.

 

(dvk)

Zadnja Promjena ( Srijeda, 17 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
VIDEO SUDAR SCHUMACHERA I LIUZZIA NA VN ABU DHABI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 14 Studeni 2010

Image

Pogledajte stravični sudar između Schumachera i Liuzzija kojei se desio u petom zavoju prvog kruga na VN Abu Dhabi.

Zadnja Promjena ( Utorak, 16 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
VIDEO SEBASTIAN VETTEL F1 RED BULL TRACK SIMULATION VN ABU DHABI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 10 Studeni 2010

Image

Posljednja utrka sezone Formule 1 vozi se za VN Abu Dhabi na stazi Yas Marina Circuit. Njemački vozač Sebastian Vettel u bolidu Red Bulla objašnjava na simulatoru kako se vozi utrka Formule 1na VN Abu Dhabi na stazi Yas Marina Circuit. Na utrci vozače čeka krug staze dugačak 5500 metara i vozači moraju odvesti 55 krugova (u suprotnom smjeru kazaljki na satu), što je ukupno 305 km. Staza ima 5 brzih ravnih dijelova, 5 sporih zavoja, a na raspolaganju su samo tri mjesta za moguće pretjecanje. Bolidi razvijaju najveću brzinu 305 km/h. Ne zaboravite pogledati utrku u nedjelju, kada tri vozača, alonso, Webber i Vettel u direktnom dvoboju odlučuju tko će biti ovogodišnji prvak.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 10 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
VIDEO MARK WEBBER F1 RED BULL TRACK SIMULATION VN BRAZILA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 03 Studeni 2010

Image

Ovogodišnja (predzadnja) 18. utrka sezone Formule 1 vozi se za VN Brazila. Australski vozač Mark Webber u bolidu Red Bulla objašnjava na simulatoru kako se vozi utrka Formule 1na VN Brazila na stazi Interlagos. Na utrci vozače čeka krug staze dugačak 4300 metara i vozači moraju odvesti 71 krug (u suprotnom smjeru kazaljki na satu), što je ukupno 306 km. Staza po kojoj će se voziti prvi put ima 4 brzih ravnih dijelova, 2 spora zavoja, a na raspolaganju su samo tri mjesta za moguće pretjecanje. Bolidi razvijaju najveću brzinu 314 km/h.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 03 Studeni 2010 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 21 - 25 od 306
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL