Auto Portal - Vijesti
Vijesti
DACIA DUSTER HRVATSKI AUTO GODINE 2011. OSVAJA I DRUGE NAGRADE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 21 Prosinac 2010

Image

Dacia Duster dostupna je u Europi, Turskoj i zemljama Magreba od proljeća 2010. bilježi znatan uspjeh na svim tržištima na kojima se komercijalizira, s više od 60.000 registriranih vozila do danas. Dacia Duster je vozilo prisutno na svim tržištima. Od 2011. godine Dacia Duster će biti lansirana na nova tržišta pod markom Renault. Tako će se distribuirat u zemlje Golfskog zaljeva iz tvornice u Pitestiju u kojoj se proizvodi. Tvornica u Brazilu opskrbljivati će brazilsko i argentinsko tržište, a Duster će se proizvoditi i u Rusiji, u tvornici Avtoframos (Moskva). Tvornica u Kolumbiji opskrbljivati će kolumbijsko, meksičko i čileansko tržište. Zahvaljujući svojim robusnim linijama, off-road karakteristikama i odnosu cijena/prostornost automobil Dacia Duster je bez premca. Dacia Duster je brzo privukao kupce u potrazi za pouzdanim i povoljnim 4x4 vozilom. Svoju popularnost Duster je potvrdio i mnogobrojnim nagradama.

Zadnja Promjena ( Utorak, 21 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
TESTNA VOLVO STAZA HALLERED U ŠVEDSKOJ PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 20 Prosinac 2010

Image

Testna Volvo staza Hällered smještena je na jugozapadu Švedske. Okružena je predivnom šumom i predstavlja tiho i mirno mjesto. Međutim, u pitanju je testni poligon kojeg od milja zovu 'pakao za automobile'. To je mjesto gdje su Volvo automobili 'osuđeni na patnju' u nesvakidašnje teškim uvjetima. U samo nekoliko mjeseci automobili su isluženi u jednakoj mjeri kao i automobili stari nekoliko godina, a koji se koriste u normalnim uvjetima svakodnevne vožnje prosječnog vlasnika vozila.

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 20 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
HYUNDAI i40, KARAVAN DOLAZI PRIJE LIMUZINE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 20 Prosinac 2010

Image

Hyundai je službeno potvrdio da će se novi model u D segmentu zvati Hyundai i40. Model je razvijen u Europskom centru u Russelsheimu i namijenjen je EU tržištu. Dolazi u svibnju usporedno s potpuno novom fazom evolucije marke Hyundai i modela. Premijera će mu biti u ožujku na salonu automobila u Ženevi. U Hyundaiju vjeruju kako će i40 biti najinovativniji Hyundai do sada te bi trebao nadmašiti sve trenutačno postojeće konkurente, uključujući i najpopularnije njemačke i japanske karavane. Na tržište prvo stiže kao karavan, a ubrzo nakon toga i kao limuzina.

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 19 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
VELIČANSTVENI VATROMET U OMANU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 18 Prosinac 2010

Image

U potrazi za olupinama po bijelom svijetu naletjeli smo na ekipu iz Samobora koja je u Muscartu, glavnom gradu Omana, priredila neviđeni spektakl... Pucalo se s mora i kopna, a potrošeno je 25 tona pirotehnike koja je odletjela u zrak. Neviđeni spektakl na Arapskom poluotoku o kojem će se još dugo pričati. Povod vatrometa u ovom sultanatu bilo je zatvaranje 2. Azijskih igara na pijesku u kojem je sudjelovalo preko 45 zemalja i oko 3000 sudionika u raznim sportovima uglavnom vezanih za vodu i pijesak (odbojka, vaterpolo, vodeni skuteri...). Događaj je režirao naš Krešimir Dolenčić, sudjelovalo je pedesetak plesača, šminkera iz Hrvatske, a najveći ikad do sada ispaljeni vatromet priredila je tvrtka Mirnovec iz Samobora.

Zadnja Promjena ( Petak, 17 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
VESELI KAMION DJEDA MRAZA PUTUJE HRVATSKOM PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 17 Prosinac 2010

Image

Blagdanski dekoriran kamion Djeda Mraza u prosincu će obići Hrvatsku u potrazi za osmijehom na dječjim licima i iskrama u njihovim očima. Od 11. do 19. prosinca Djed Mraz i njegovi pomoćnici u kamionu s 14 metarskom prikolicom, posebno dekoriranom i osvijetljenom za ovu priliku razveselit će - ne samo djecu - na putu od Osijeka (11.prosinca) preko Slavonskog Broda (12.12.), Varaždina (13. prosinca), Karlovca (14. prosinca), Zagreba (16. i 21. prosinca), Rijeke (17. prosinca), Zadra (18. prosinca) i Splita (19. prosinca). Kamion s pokretnom pozornicom zaustavljat će se na trgovima, Adventskim sajmovima, i drugim mjestima na kojima će Djed Mraz i njegovi pomoćnici razgovarati i zabavljati djecu prigodnim programom te podijeliti slatkiše i druge poklone donatora. Program za djecu i posjetitelje potpuno je besplatan. Na svom putu veseli kamion svratit će i u Auto Hrvatska Prodajno servisne centre kako bi darivao djecu zaposlenika poslovne grupe Auto Hrvatska.

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 16 Prosinac 2010 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 46 - 50 od 2898
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL